15 manieren om drama toe te voegen met gloed

de Plafondlampen en wandlampen niet alleen de sfeer in de kamers veranderen, maar ook het uiterlijk. Kleur, afmeting, herhaling en compositie zijn allemaal belangrijke kenmerken waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een. Of u nu een traditionalist of een radicale modernist bent, u kunt uw persoonlijke kamer opfleuren met prachtige lampen. Laten we samen enkele voorbeelden bekijken die u zullen helpen.

Tromgeroffel: deze gigantische druppelvormige hanglampen dienen als echte showstoppers

Plafondlampen en wandlampen plafondverlichting eetkamer

Waarom werken ze goed binnen de algehele uitrusting: ze zijn niet alleen extra groot en dramatisch, maar ze hebben ook een staalhard houtskooloppervlak. Ze creëren een verwijzing naar het kookgerei dat in deze kamer aan de muur hangt. Als klap op de vuurpijl bieden ze uitstekende verlichting voor het kookeiland.

Kleine bubbels: Hier zien we een zwevende wolk van bubbels die eruitziet als bevroren in de ruimte. Hier hebben we te maken met een moderne kijk op de klassieke kroonluchter.

Waarom ziet hij er goed uit? Het naar beneden schijnende licht wordt gebroken en gereflecteerd door de kleine glasbelletjes. Deze gloeien met magisch licht en verspreiden een warm licht op de gezichten van iedereen die aan tafel eet.

Up- en downlight: de kleine wandlampjes verdwijnen als ze in een bijpassende kleur worden gemaakt

Plafondlampen en wandlampen keuken modern minimalistisch

Waarom dit er erg goed uitziet: In deze minimalistische kamer voegen de lampen interessante patronen toe aan de muur. Dit kan een prachtige vervanging zijn voor kunstwerken of andere decoraties.

Vuurtoren: de grote zuil dient als architectonisch baken

Plafondlampen en wandlampen trapdakramen

Waarom dit er goed uitziet: Het dramatische licht is hier ook een brandpunt in dit trappenhuis. Als het volledig verlicht is, wordt de trap overspoeld met licht. Wanneer ze gedempt zijn, creëren ze een zachte gloed. Dit verlicht de trap ‘s nachts en zorgt voor meer veiligheid.

Ga omhoog, Spoetnik!

Plafondlampen en wandlampen eetkamer kroonluchters

We hebben hier te maken met een lamp in de vorm van een zee-egel. Dat is een goede verandering ten opzichte van de “Spoetnik”-stijl die we overal zien, toch??

Waarom dit er erg goed uitziet: De gloeilampen zijn verdeeld tussen de slanke staafjes en decoreren de muren met zachte, twijgvormige schaduwen. Bovendien brengen ze de grijsharige textuur hiervan nog meer naar voren.

Herhaal na mij: deze Pop Art-installatie neemt het idee van Andy Warhol’s effectieve gebruik van meerderheden in de zin van het creëren van een drama

hal bal lampen trapverlichting

Waarom dit er erg goed uitziet: Dit is een geweldige manier om de gang te verlichten. Papieren lantaarns geven een zachte verlichting en zijn niet erg duur. Dus het gebruik van veel hiervan zal effectief en goedkoop zijn.

Sculpturale groepering: deze forse vloerlamp is op zijn plek. Er zijn ook andere grote stukken hier

Plafondlampen en wandlampen vloerlamp gordijnen woonkamer

Waarom dit er erg goed uitziet: Het is zorgvuldig aangepast aan de afmetingen van de rest van de kamers. Het staat ook centraal in de compositie van drumachtige tafels, en niet alleen.

Schommel

Plafondlampen en wandlampen naast de tafel, hout, bloemen, fauteuils

Deze leeslampjes met verstelbare hulzen, geïnstalleerd tussen de ramen, hebben een tweeledig doel:.

Waarom dit er erg goed uitziet: Ze zorgen voor goed omgevingslicht, maar staan ​​ook op de juiste plaats om als leeslampjes boven de rommelige stoelen te gebruiken.

Zie in het rood

Plafondlampen en wandlampen woonkamer dressoir stills

Deze lamp werd tegenover de “ruwe” muur geplaatst en contrasteerde met de volwassen houten meubelen. Dus ze krijgt een “kleurschok”!

Waarom dit er erg goed uitziet: De armatuur geeft gefocust licht waar het nodig is, maar de armatuur zelf is uitstekend, het ziet er heel eigenaardig uit qua ontwerp, ben je het daarmee eens? De schok van rode verf is precies wat je echt nodig hebt.

Rondhangen

Plafondlampen en wandlampen badkamerspiegel wastafels

De verzonken hanglampen zijn een geweldig alternatief voor de wandlampen in de badkamer.

Waarom dit er erg goed uitziet: Dit is een frisse, onverwachte look. De lampen maken alle benodigde ruimte aan de muur vrij en deze kan nu worden gebruikt voor verborgen medicijnkastjes. Hang deze op ooghoogte om te zorgen voor geschikte verlichting.

Creëer een collectie: De drie transparante bollen in deze faciliteit weerspiegelen de collectie die in de woonkamer te vinden is

Plafondlampen en wandlampen transparant woonkamer dressoir

Waarom ziet dit er goed uit: De plafondlampen hebben eenvoudige, heldere lijnen die niet concurreren met deze collectie. Je verwijst ernaar zonder al te veel aandacht op jezelf te vestigen.

aandelenbeurs

Plafondlampen en wandlampen, vloerlamp, houten voet

Deze fascinerende vloerlamp is een mix van sculptuur en lamp.

Waarom dit er goed uitziet: De ongebruikelijke platte vorm heeft betrekking op het uiterlijk van het nabijgelegen kunstwerk, terwijl de wilde textuur van de basis de zeer traditionele wandpanelen met panelen versterkt.

Kaarslicht

Plafondlampen en wandlampen kroonluchters kaarsen wandspiegels badkamer

De smeedijzeren kaarslampen boven de wastafel geven de badkamer de typische ouderwetse sfeer.

Waarom dit er goed uitziet: De kleine lampjes hier tonen een siliconen hoes en geven de look een echte gloed zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de onbeheerde brandende lampen.

De vogelkooi

inrichting woonkamer kroonluchter classic

De delicate hangende lamp is een interessant steunpunt in deze kamer.

Waarom dit er goed uitziet: De schaduwen die tijdens de inrichting ontstaan, werken als patronen op het plafond. Ook het smeden draagt ​​bij aan de filigrane uitstraling van de gouden stoel naast de tafel.

Sculpturale focus

moderne kroonluchter plafondlampen eetkamer

Deze op origami geïnspireerde lamp ziet eruit als een sculptuur die in de lucht zweeft. Als het licht aan is, vangen en verspreiden de vouwen van de vouwen het licht op een zeer aantrekkelijke manier.

Welke van deze lampen zou je kamer verrijken? Zou jij dan een van deze suggesties in huis halen? Of hebben ze je geïnspireerd om met je eigen creatieve idee te komen??