designbeurs het london design festival 2014

Geweldige designbeurzen voor innovaties

Tegenwoordig draait het allemaal om beurzen in de designwereld. Met ons korte beursoverzicht gaan we virtueel de wereld rond. Wat alle voorbeelden van nu gemeen hebben, is dat deze beurzen niet alleen veel aandacht besteden aan design, maar ook aan innovaties.

Moskou heeft ook een geweldige kermis. Ze noemt zichzelf I Saloni Worldwide Moskou. Elk jaar zijn er meer en meer deelnemers hieraan. Het is een uniek designevenement. Je kunt er een aantal geweldige accessoires zien en ideeën opdoen die niemand onverschillig laten. Deze beurs vindt plaats in oktober.

De designbeurs in de hoofdstad van Rusland – World Wide Moscow

designbeurs isaloni world wide moskou moscow design week

Cersaie is een andere zeer wereldberoemde naam in dit soort evenementen. Het gaat hierbij vooral om kranen voor badkamers en badkuipen. Om ze te zien zou je in september naar Bologna, Italië moeten reizen. De tentoonstelling wint ook aan populariteit.

Italië – het land van goede smaak

design beurs cersaie bologna italië meubels eerlijke badkamers badkuipen

Licht + Gebouw is ook een van de superspannende evenementen in de designerwereld. Het nieuwste op het gebied van interieurontwerp wordt daar tentoongesteld. De beurs vindt plaats in Frankfurt, Duitsland. Als je niet alleen geïnteresseerd bent in design, maar ook in de nieuwste innovatieve technologieën, dan ben je hier aan het juiste adres.

De bijdrage van de lichtontwerper

ontwerp eerlijk licht ontwerpideeën voor gebouwenverlichting

Als je naar alle goede beurzen over de hele wereld wilt zijn geweest, dan kan dat ook Londen Design Festival mis niet. De locatie waar het plaatsvindt spreekt voor zich. Designinnovaties van over de hele wereld vinden hun weg naar het spectrum.

Het London Design Festival – een geweldige gelegenheid om de Engelse hoofdstad te bezoeken

designbeurs het Londense designfestival

Innovatieve ontwerpconcepten zijn ook te vinden op de Dutch Design Week te leren kennen. Deze beurs vindt één keer per jaar plaats in Eindhoven. Je maakt er veel meer van dan een beurs. Dit is een evenement waar ontwerpers de kans krijgen om hun fantasie de vrije loop te laten.

Creatieve ideeën in de straten van Eindhoven

designbeurs dutch design week Eindhoven

Laten we vandaag afsluiten met de Opvallende beurs weg! Deze beurs vindt plaats in Basel, Zwitserland. Talrijke ontwerpers uit de mode-, sieraden- en meubelbranche presenteren hun actuele collecties op de Blickfang-beurs en adviseren bezoekers uit eerste hand.

De Blickfang Messe in Bazel

design messe basel eye catcher messe

Als je nu meteen zou kunnen beslissen naar welke beurs je als eerste zou gaan?