ideeën voor wandbekleding keramische tegels geometrisch patroon

Aantrekkelijke wandbekleding met een geometrisch patroon geïnspireerd op de natuur maakt de muren extravaganter

 Je bent vast minstens één keer in je leven iets tegengekomen waar je al lang naar op zoek bent en dat je absoluut in huis wilt hebben. Maar het lijkt je veel aantrekkelijker en indrukwekkender dan je had gedacht.

Misschien voel je hetzelfde als je kijkt naar het prachtige wandontwerp dat we je vandaag willen voorstellen. Het gaat om origineel gevelbekleding met keramische tegels.

Dat is een mooi wanddesign!

wandbekleding Kin keramische tegels collectie DSIGNIO

Ongetwijfeld laat dit zeer moderne tegelontwerp u zich afvragen hoe de wereld van keramische tegels er over een jaar of twee uit zal zien. Deze merkwaardige collectie keramische tegels, Kin genaamd, is gemaakt door de in Madrid gevestigde ontwerpstudio DSIGNIO voor Harmony Peronda.

Een paar vijfhoeken vormen een zeshoek

wandbekleding Kin keramische tegels designstudio DSIGNIO

Als het gaat om deze op de natuur geïnspireerde keramische tegels, vereist hun montage aandacht voor het laatste detail. De aandacht wordt gevestigd op de natuurwetenschap achter haar visuele aantrekkingskracht. Geïnspireerd door geometrische patronen in de natuur, suggereren de keramische tegels van Kin dat geen enkele vorm willekeurig is. Stelt u zich eens voor hoe geweldig deze moleculaire tegels uw interieurontwerp zullen aanvullen en afmaken door een prachtig interieur te creëren dat op de natuur lijkt. Zo een gevelbekleding zal je helpen modern design te begrijpen en ervan te houden.

Laat je muren er geweldig uitzien

wanddecoratie wandbekleding keramiek geometrisch patroon

De ontwerpers die deze mooie tegels hebben gemaakt, beschrijven ze als duizenden kleine moleculen die een unieke constructie vormen – een prachtige architectuur die altijd aantrekkelijk zal zijn.

De muren lijken levendiger

wanddecoratie ideeën wandbekleding geometrisch patroon Kin collectie

Wanneer aangestoken ziet dit er keramisch uit gevelbekleding als een keten van cellen die de muren diepte en dimensie geeft. Hoe is deze ongelooflijke tegelcollectie tot stand gekomen? Dankzij een schijnbaar onwaarschijnlijke aanpak – van de combinatie van vijfhoeken tot een Haxagon. En dat leidt tot een perfect geometrisch spel. De keten van cellen waaruit de vijfhoeken bestaan, creëert een interessant netwerk van zeshoeken die horizontaal en verticaal met elkaar verweven zijn. Door het reliëf stimuleren de tegels de reflectie van het keramische materiaal en hierdoor ontstaat een golfachtige structuur die door ander licht anders overkomt. De willekeur in de constructieve precisie van de natuur, die de Kin-tegels vertegenwoordigen, geeft de gevelbekleding een spontane schoonheid.

Keramische tegels waarvan de vorm pijnlijk is geïnspireerd door de natuur

Kin keramische tegels geometrische DSIGNIO

Als je naar dit appartement kijkt, waarvan de muren zijn bekleed met zulke fascinerende keramische tegels, vraag je je misschien af ​​welke andere ontwerpen van wandtegels er in de toekomst zullen zijn?

En kun je een gewaagder ontwerp bedenken dat lijkt op de Kin-tegels??

Kin keramische tegels DSIGNIO Harmony Peronda