coole stacaravans en caravans

Blije volgers: 11 stoere campers en caravans

Is er iets beters dan weg te reizen en te gaan waar het gevoel ons leidt? Het is veel gemakkelijker om in te pakken en op pad te gaan voor een geïmproviseerde kampeertrip als er een camper of camper klaarstaat om jou en je rit naar nieuwe landschappen te brengen.

Deze campers en caravans hebben de functionaliteit en stijl van hun kampeertrip heel anders dan de drukke reizen die je waarschijnlijk uit je kindertijd kent.

Lunar Yukon mini-huis

coole campers en caravans reizen praktisch

De binnenkant van deze caravan – echt comfortabel

coole-campers-en-caravans-plafondverlichting

Laird Herbert uit Yukon creëerde deze kleine stacaravan van 15 vierkante meter als een miniatuuralternatief voor het traditionele huis. Het kleine huis is zwaar uitgevoerd en heeft extra demping om te voldoen aan de eisen van de zware omstandigheden. Het heeft verrassend veel opbergruimte gezien zijn kleine oppervlakte, evenals een volledig uitgeruste keuken en een bovengemiddeld hoogslaper.

252-graden camper

coole stacaravans en caravans auto modern rood

Het huis wordt geopend als een boek, waarbij elke pagina een nieuwe kamer opent coole stacaravans en caravans yanko design

De ontwerpers Stephanie Bellanger, David Dethoor, François Gustin en Amaury Watine hebben een unieke camper geprojecteerd met het idee voor een ruimteschip. Wanneer je een camping bereikt waar je wilt overnachten, komt er een scherm om je te beschermen tegen de muggen en privéruimte voor je te creëren.

Colim caravan

coole stacaravans en caravans futuristisch design

Een mini-auto en een grote leefruimte

coole stacaravans en caravans futuristisch gescheiden

Met het Colim Caravan-concept kunnen de mobiele bewoners ervoor kiezen om het hele huis mee te nemen of gewoon met de auto te rijden. De Colim (Colors of Life in Motion) is een stacaravan in twee delen: een mini-auto en een grote leefruimte. Beide zijn meestal verbonden, maar ze kunnen indien nodig worden gescheiden. U kunt dus het deel van het appartement verlaten en onbezorgd rondrijden met de auto.

Meercellige meercellige caravan

coole stacaravans en caravans auto hoekig wit

Reizigers die het moeilijk vinden om geschikte campers of campers te vinden, zouden uitkijken naar het meercellige concept voor meer personalisatie. De ontwerpers van Mehrzeller zeggen dat ze met klanten samenwerken om beter te begrijpen wat ze echt nodig hebben en vervolgens een volledig gepersonaliseerde caravan vormen. Elke keer moet het eruit zien alsof je organisch een cel hebt ontwikkeld.

VW Westfalia Solar camper

westfalia volkswagen solar caravan stacaravan caravan solar

De Volkswagen Westfalia is al lang een populair symbool van hippiecultuur en vrijheid

coole stacaravans en caravans westfalia volkswagen

 De ontwerper Alexandre Verdier wilde de rijkwaliteit van Westfalia verbeteren, dus bouwde hij de milieuvriendelijke en luxe Volkswagen. Het dak van de camper is voorzien van zonnepanelen die maximale energie van de zon opvangen. Een luchtveersysteem verlaagt de bestelwagen zodat deze stabieler geparkeerd staat. Het uitzetdak maakt zelfs een tweede verdieping mogelijk. Deze camper is heel anders dan de gebruikelijke Volkswagen. Dit kan worden geboden voor een flink prijskaartje van $ 26.000 tot $ 69.000.

Eco-capsule

coole campers en caravans auto glamourous

De capsule is een 6-zits en kan worden geopend als het mooi weer is

coole campers en caravans auto-ontwerp

Deze kleine trailer trekt niet de aandacht van andere reizigers – hij past eigenlijk best goed in de omgeving. De Eco-capsule is bedoeld voor gebruik in de gemeenschap, dus elke capsule is verbonden met de volgende om een ​​elektrisch systeem te vormen. Elk systeem heeft ofwel een windturbine of dakpanelen om op een milieuvriendelijke manier in de energiebehoefte van de bewoners te voorzien. Het glanzende oppervlak is gemaakt van drankblikjes, die de omgeving reflecteren en de capsule stoort daar altijd aan. De capsule is een 6-zits en kan bij mooi weer worden geopend zodat reizigers beter kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid.

Midget Bushtrekka

coole campers en caravans kampeerfiets

De ultragroene reizigers nemen zelfs liever de fiets dan een auto

moderne coole camper caravan tent fiets

Midget Bushtrekka maakt deze droom waar met de robuuste aanhanger die aan je fiets is bevestigd. Een tent biedt een praktische slaapmogelijkheid voor als je onderweg bent.

Innovan

coole stacaravans en caravans innovatief

De Innovan-serie heeft nieuwe definities voor caravans, caravans en aanhangers

coole stacaravans en caravans voor onderweg In plaats van de gebruikelijke dikke en doosvormige dingen, zijn Innovan-producten fijn en aerodynamisch. Tijdens het rijden is het dak van de camper erg laag, waardoor de auto aan minder luchtweerstand wordt blootgesteld. Als de auto tot stilstand komt, is er veel meer binnenruimte dankzij pop-ups.

  Bulleit Frontier Whisky Woody

coole stacaravans en caravans houten oppervlakken

Er is waarschijnlijk geen andere hanger zo stijlvol of grappig als deze

coole stacaravans en caravans drinkbaar voedsel

 Nou, je kunt niet binnen kamperen of zelfs je tuinstoelen verbergen. Maar waar een gebrek aan kampeerruimte is, compenseert pure stijl dat. The Whiskey Woody is een full-service bar in een klassieke trailer, inclusief een pokerset en luxe lederen meubels.

Moderne stacaravan

coole stacaravans en caravans kleine stacaravan

Je kunt je niet eens voorstellen dat er een echt huisje in deze caravan zit

cool campers en caravans concept

 In de opgevouwen stand ziet het ontwerp van Mehdi Hidari Badie het als een mobiele opslageenheid. Maar wanneer u uw bestemming bereikt, ontvouwt deze moderne camper zich tot een huis dat eruitziet als de gebruikelijke campers. Licht maar stevig, dit huis is gebouwd van milieuvriendelijke gerecyclede materialen. Bovenaan zijn zonnepanelen voor de constante stroomvoorziening van het huis.

Opera mobiel appartement

coole stacaravans en caravans zonnezeilen

Het mobiele appartement Opera is een mooie, elegante stacaravan

coole stacaravans en caravans witte zonnezeilen

Hoewel de meeste mensen kamperen ruw vinden, is het niet nodig om helemaal af te zien van luxe tijdens een kampeertrip. Het Opera Mobile Apartment is een mooie, elegante stacaravan met de vorm en stijl van het Sydney Opera House. In deze suite kunnen kampeerders een beetje luxe meenemen, waar ze ook zijn.