In een stressvol dagelijks leven hebben moderne mensen altijd veel te doen, maar dit brengt ook veel positieve en negatieve emoties met zich mee. ‘s Avonds wil je helemaal uit en echt ontspannen, je innerlijke balans weer vinden. Ja, makkelijker gezegd dan gedaan…. Omdat de meeste mensen ‘s nachts niet genoeg of slecht slapen. Studies tonen aan dat volwassenen 7 tot 8 uur slaap nodig hebben om de nieuwe dag goed te beginnen. Er zijn ook mensen die het er niet mee eens zijn. Ze denken dat ze door hun timing niet zo lang kunnen slapen. De meesten willen minder slapen en meer werken. Wat ze echter niet weten, is dat ze zonder een goede nachtrust langzaam maar zeker hun gezondheid verpesten. Het motto van een gelukkig leven is: slaap beter en geniet van voldoende nachtrust! Zodat dit niet alleen een goede oplossing blijft, willen we in dit artikel beproefde tips geven om ‘s nachts beter te slapen.

Minder slapen betekent helemaal niet meer tijd!

Slaap beter, werk veel, heb beproefde tips

Dit onderwerp is enorm belangrijk en een goede nachtrust zal nooit zijn belang verliezen. Maar integendeel! Je vraagt ​​je constant af of het mogelijk zou zijn om beter te slapen en volledig uitgerust wakker te worden. Wij willen u hierbij helpen en laten u direct zien welke voorwaarden leiden tot een goede nachtrust.

De volgende beproefde tips kunnen u helpen om ‘s nachts goed te slapen en de volgende ochtend beter uitgerust te zijn. Je wilt toch ook ‘s nachts beter uitrusten? Als we je nieuwsgierigheid hebben gewekt, blijf erbij en lees verder!

 Beter slapen en goed uitgerust aan de nieuwe dag beginnen – dat is de wens van miljoenen mensen wereldwijd

Slaap beter. Miljoenen mensen over de hele wereld willen goed uitgerust aan de dag beginnen

  • Tips om beter te slapen: maak van de slaapkamer je slaapoase!

De hele omgeving in je slaapkamer draagt ​​bij aan ontspanning en een betere nachtrust. Maak het u daar comfortabel en aangenaam. Een ruime kamer die u regelmatig ventileert, kan uw eigen ontspanningsruimte zijn. Eerst moet je de verwarming lager zetten. Je kunt veel beter slapen bij koelere temperaturen dan in de hitte. Ook bespaart u op deze manier energie en verlaagt u in ieder geval uw stookkosten. Het is het beste als je je lichaam een ​​beetje afkoelt voordat je naar bed gaat. Hiervoor is een lauwe douche aan te raden.

 Een goede nachtrust wordt steeds belangrijker

Slaap beter goede nachtrust slaap

Houd je van planten? Ja, er zijn groenblijvende kamerplanten die geweldig zijn voor de slaapkamer. Deze reinigen de kamerlucht, geven ‘s nachts zuurstof af en hebben niet veel licht nodig. Dat wil zeggen, je kunt dergelijke kamerplanten in de donkere hoeken van de slaapkamer plaatsen, niet per se bij het raam. Ze brengen ook een natuurlijke flair in de sfeer en maken het comfortabeler en huiselijker.

 Groenblijvende kamerplanten of geurende bloemen hebben een rustgevend effect op lichaam en geest in de slaapkamer

Kamerplanten geurende bloemen slapen 's nachts beter

Een beetje groen in de slaapkamer is altijd een voordeel, maar moderne apparaten horen niet thuis in de slaapkamer. Deze kunnen alleen maar slaapproblemen veroorzaken en uw nachtrust verslechteren. U kent vast wel het onzichtbare gevaar dat uitgaat van moderne elektronische apparaten. Zo niet, klik dan hier voor meer informatie. Onze tip is: zet je mobiel, iPad en laptop uit en haal al deze elektronische apparaten uit de slaapkamer. U zult het goede effect zeer snel merken.

 Mobiele telefoons zijn taboe in de slaapkamer als je echt beter wilt slapen!

Slaap beter 's nachts Zet taboe mobiele telefoons uit in de slaapkamer

Fris beddengoed van hoge kwaliteit is een must!

Beter slapen 's nachts, fris beddengoed van hoge kwaliteit is een must in de slaapkamer

  • Investeer in matrassen en beddengoed van hoge kwaliteit en je slaapt gegarandeerd beter!

De gezellige en rustgevende sfeer in de slaapkamer is net zo belangrijk als het comfortabele bed. Onze tip voor een betere nachtrust is: investeer in een hoogwaardige matras en vergeet de problemen met slapeloosheid! Voordat u een nieuwe matras koopt, moet u echter rekening houden met verschillende criteria bij het kiezen ervan. Bijvoorbeeld hoe je precies slaapt. Afhankelijk van je slaaptype (buikslaper, rugslaper en zijslaper) moet je de juiste matras en de mate van stevigheid selecteren. Denk ook na over waar je de matras kunt kopen. Winkelen in de winkel is geweldig als je de matras wilt testen voordat je hem koopt. Online winkelen is voor mensen die niet van winkelen houden. Hierdoor heb je echter minder opties per merk en is je nieuwe matras binnen een paar dagen binnen. De meeste producten worden geleverd met een garantie, zodat u uw geld terug kunt krijgen als de matras niet aan uw behoeften voldoet.

Afhankelijk van je slaaptype kun je de matras kiezen

Slaap beter Koop een matras afhankelijk van je slaaptype

Extra tip: Weet u dat u uw matras elke vijf tot tien jaar moet vervangen? Wacht in ieder geval niet tot het helemaal versleten is, want je goede nachtrust hangt ervan af!

Comfort is de sleutel tot beter slapen, dus u moet ook premium beddengoed hebben. Zijde, linnen of Egyptisch katoen zijn favoriet onder de geschikte stoffen voor beddengoed, omdat deze zachter en duurzamer zijn dan ander huishoudtextiel. En vergeet niet, voor een goede nachtrust heb je ook een comfortabele pyjama nodig! Is dit vochtabsorberend, dan slaap je ook op warme nachten echt beter. Of heb je behoefte aan meer slaapkamerideeën gebaseerd op de Feng Shui-filosofie? U kunt deze onderzoeken in een ander artikel op onze website!

Elke investering in bedlinnen van hoge kwaliteit loont!

'S Nachts beter slapen, beddengoed van hoge kwaliteit loont

  • Hygiëne – tips om beter te slapen: De juiste lichaams- en gezichtsverzorging in de avond telt!

Voordat je naar bed gaat, kun je een bad nemen of gewoon douchen en daarna je huid ‘s nachts hydrateren! Zo versterkt u de beschermende functies van de huid en heeft u ‘s nachts een aangenaam gevoel. Vergeet niet dat je huid regenereert terwijl je slaapt! De nacht is het perfecte moment om haar alles te geven wat ze nodig heeft om er ‘s ochtends weer fris en jong uit te zien! In cosmeticawinkels en online vind je gemakkelijk hoogwaardige nachtcrème met hyaluronzuur, die ‘s nachts de vochtbalans van de huid herstelt. Zo bestrijd je rimpels in het gezicht en een droge huid en zie je er ‘s ochtends beter uit.

 Hoe goed is jouw nachtcrème?

Slaap beter goede cosmetica nachtcrème hydrateren de huid

En nu onze laatste tip om ‘s nachts beter te slapen: Draag een luxe oogmasker! Dit kan je veel helpen. Geen enkel licht kan je meer storen. Daarnaast regenereert je huid beter en raak je donkere kringen en wallen onder je ogen kwijt! Dat is zeker wat elke vrouw wil, nietwaar?

De regel is: hydrateer de huid van lichaam en gezicht ‘s avonds goed!

'S Avonds beter slapen. Hydrateer je lichaam en gezichtshuid op de juiste manier

Een oude wekker in de slaapkamer zou veel beter zijn dan de mobiele telefoon!

Mobiele telefoon in slaapkamer maar geen wekker slaap beter

Een goede nachtrust is vooral belangrijk omdat het onze productiviteit overdag en onze emoties beïnvloedt

Slaap beter geniet van een goede nachtrust Draag een oogmasker

 Draag ook ‘s nachts een oogmasker?

Slaap beter 's nachts draag een oogmasker

De lavendelgeur heeft een kalmerend effect en is perfect voor de slaapkamer

 Lavendelgeur heel rustgevend in de slaapkamer om beter te slapen

 Maak van je slaapkamer een echte ontspanningsruimte!

Slaap beter slaapkamer relax zone bloemen geur fris

Een goede nachtrust is ook bijzonder belangrijk voor je partnerrelaties!

 Wees blij, slaap 's ochtends beter van het lachen

 Helaas kan slapeloosheid negatieve gevolgen hebben voor uw gezinsleven!

 Niet goed slapen slapeloosheid negatieve gevolgen gezinsleven

Als je de bovenstaande tips opvolgt, kun je ‘s nachts veel beter slapen en’ s ochtends alert wakker worden!

Slaap beter 's nachts gezellige sfeer draag een oogmasker