De roze dagen van het Hollywood-droompaar Angelina Jolie en Brad Pitt zijn voorgoed voorbij. De ex-partners in het bekende Duo Brandelina gaan nu hun eigen weg. Iedereen heeft de moeilijke tijd na de breuk op zijn eigen, zeer persoonlijke manier moeten doorstaan. De alleenstaande moeder Angelina is momenteel meer gefocust op haar kinderen dan op haar filmcarrière. Ondanks complicaties en moeilijkheden probeert ze positief te denken en hoopvol naar de toekomst te kijken. Daarnaast wil de bekende actrice en regisseur haar huidige gezinsleven afschermen van de media. Daarom geeft ze zelden interviews en zijn haar reportages voor de camera altijd heel emotioneel, maar dat waarderen haar fans. Ze was onlangs in de studio van Entertainment Today en deed een persoonlijke bekentenis. Angelina Jolie barstte bijna in tranen uit. Ter gelegenheid van dit interview willen we in deze post een kijkje nemen in haar privéleven.

 De filmster probeert nu weer te lachen, lief te hebben en te leven zonder stress.

Angelina Jolie Hollywood-ster lacht, maar verkeert in een ernstige levenscrisis

  • Angelina Jolie voerde een lange en bittere scheidingsoorlog met haar ex

Het in september 2016 aangekondigde nieuws over het verrassende machtsscheidingspaar veranderde het leven van de twee filmsterren en haalde eindeloze krantenkoppen in de media. Deze waren meestal negatief, er was bijvoorbeeld sprake van affaires, agressie en alcoholproblemen met Brad Pitt.

Hij zou ook een drugsgebruiker zijn. In die tijd probeerde Angelina Jolie haar ex de schuld te geven van de crash van haar gezinsleven. Hij mocht de kinderen een tijdje niet zien en moest van zijn alcoholverslaving af. Ze werd dunner en dunner en zag er nogal uitgeput uit als ze in het openbaar optrad. De oorlog van de rozen ging door en leek te willen eindigen. Toen kwamen optimistische uitspraken dat ze altijd een gezin zullen blijven. Niemand wilde accepteren dat deze tijd tot het verleden behoort.

Angelina Jolie en Brad Pitt ontmoetten elkaar in 2005 tijdens het filmen van de film “Mr. & Mevrouw Smith “verliefd op elkaar”.

Angelina Jolie Brad Pitt uit elkaar in september 2016

 Maar ze trouwden pas in 2014 op hun wijnmakerij in Frankrijk.

Angelina Jolie Brad Pitt is een koppel sinds 2005 tot 2016

  • Angelina Jolie vat haar leven in tranen samen

Twee en een half jaar na de breuk vindt de actrice het moeilijk om single te zijn. Ze is voortdurend op zoek naar de balans tussen privé en werk en wil meer tijd voor zichzelf vinden. Ondanks haar gezondheidsproblemen en de enorme stress wil Angelina Jolie niet in stilte leven, maar andere vrouwen met dergelijke problemen helpen. Daarom spreekt ze er openlijk over in het bijzijn van de media.

 Jaren geleden waren ze het droompaar van Hollywood.

Angelina Jolie Brad Pitt het droompaar in Hollywood

Angelina Jolie wil haar innerlijke balans weer vinden en een leven leiden zonder stress.

Angelina Jolie zoekt innerlijke balans, leven zonder stress

De bekende actrice wil ook dat haar 6 kinderen gelukkig en positief opgroeien. Ze hoopt dat ze een doel in het leven kunnen vinden, elk kind voor zichzelf.In haar laatste interview schuift Angelina Jolie niet alle schuld voor haar mislukte huwelijk af op haar ex-man. Feit is dat er sindsdien veel is veranderd, eigenlijk positief. Ze kan nu begrijpen dat iedereen aan zijn kant staat. Misschien probeert ze daarom het schuldgevoel in zichzelf te vinden. Hopelijk vindt ze snel haar innerlijke balans en komt al haar positieve denken terug. Omdat Angelina weer liefde en tederheid nodig heeft om uit de levenscrisis te komen.

Ja, het leven gaat door!

De glimlach komt terug op haar gezicht.

Angelina Jolie glimlach op haar gezicht

Ze brengt momenteel veel tijd door met haar 6 kinderen.

Angelina Jolie brengt veel tijd door met haar 6 kinderen