Wees eerlijk – terwijl je de keuze maakt tussen Tom Hardy en Brad Pitt, droom je stiekem van een prins! Veel van de dames hebben alle hoop opgegeven na de “laatste der Mohikanen” – Prins Harry is getrouwd. Er is echter nog steeds een kans dat een burgerlijke schoonheid de volgende Meghan Markle wordt, want er is nog steeds enkele prinsen die zeer gewild zijn en nog steeds beschikbaar zijn. Hier ben je:

Na prins Harry zijn dit de meest gewilde prinsen

prins joseph beroemdheid nieuws prins harry

Prins Joseph Wenzel Maximilian Maria Vonze van Liechtenstein

Laat je niet afschrikken door de lange naam! De prins is 22 jaar oud en is het oudste kind van Alios en zijn vrouw prinses Sophie. In 2013 studeerde Joseph af aan Malvern College. Een jaar later besloot hij te rusten van zijn zware verplichtingen als prins en maakte hij een reis door Amerika.

Wie weet ontmoet je de prins en help je hem zijn wanhoop te vergeten.

Prins Azim van Brunei

prins azim prins harry beroemdheid nieuws

Hij is bekend in de wereld van beroemdheden. Azim houdt van feestjes en trekt graag de aandacht. Heel Hollywood kent en spreekt over hem. Maar de prins geeft zijn geld niet alleen uit aan plezier en vermaak, hij is ook actief betrokken bij het goede doel en richtte een paar jaar geleden zijn eigen fonds op.

Prins Lorenzo Borghese

prins lorenzo prins harry beroemdheid nieuws

Heel Italië kent hem en niet alleen vanwege zijn aristocratische afkomst, maar ook vanwege zijn verschijning in een televisieprogramma als een man op zoek naar een vrouw! Zijn hart is echter niet vergeven, hoewel hij al 46 jaar oud is en het langzaam tijd wordt om zijn prinses te vinden. Hij woont nu in New York en ontwikkelt zijn eigen cosmeticamerk voor dierenverzorging. De prins heeft een romantische en sentimentele ziel…

Prins Philip van Griekenland en Denemarken

prins philippos prins harry beroemdheden nieuws

Philip is de jongste zoon van de Griekse koning Constantijn de Tweede en zijn vrouw Anna-Maria van Denemarken. Na verschillende mislukte relaties met modellen, besloot hij zich aan zijn carrière te wijden. Hij studeerde af aan de Georgenown University en besloot toen in New York te gaan wonen. De 32-jarige prins is bezig met het liefdadigheidsfonds van zijn moeder.

Prins Arthur Chatto

Arthur Chatto prins Harry-beroemdheden

De 19-jarige achterneef van William en Harry begint nu pas de harten van vrouwen te winnen. Tot een paar jaar geleden was hij te zien als kleine jongen bij officiële ceremonies of met Kate’s sluier tijdens haar huwelijk met William, maar nu zijn alle meisjes enthousiast over hem.

Hoewel hij slechts de 23e mededinger is voor de Britse troon, is hij niet cool en knap?

Prins Hussein van Jordanië is ook beschikbaar!

prins hussein van jordanië prins harry

  Sheikh Hamdan uit Dubai is een actieve extreme atleet

sheih hamdan van dubai prins harry