Bijna iedereen kent de familie die elke dag een luxe leven leidt en dat van tijd tot tijd filmt. Ja, het gaat over de Geissens of de vreselijk glamoureuze familie. Maar in dit artikel vertellen we niet over Carmen of Robert, maar over hun dochtertjes Schania en Davina. De kleine meisjes plaatsen al een tijdje foto’s op Instagram, die grote belangstelling wekken. In de volgende paragrafen zult u ontdekken waarom de kleine dochters van Robert en Carmen Geiss keer op keer worden besproken!

De vreselijk glamoureuze familie trekt weer veel belangstelling

geissen's dochter davina schanaia

Een droomleven voor elke 14-jarige tiener!

De kleine meisjes hebben al bijna twee jaar interessante berichten over hun dagelijks leven en steeds meer mensen volgen deze kiekjes. De dochters van Robert en Carmen Geiss zijn van plan hun eigen luxe leven met het publiek te delen en genieten een groeiende populariteit.

De dure auto’s en de talrijke jachten en helikopters maken deel uit van het dagelijkse leven van Schania en Davina. De belangstelling is erg groot omdat normale 14-jarigen er alleen maar van kunnen dromen. Het Instagram-account geniet veel likes en reacties.

Schania en Davina houden van het luxe leven

de-geissens-shania-davina dochters

Er is luxe!

De reden hiervoor zijn de regelmatige berichten, die veel discussies op sociale netwerken veroorzaken. De kleine Geissens hebben luxe als hun hoogste prioriteit en hebben zich alleen gericht op inhoud die alleen de duurste activiteiten presenteert. Dit is het aantal eersteklasvluchten en reguliere maaltijden in VIP-restaurants. Interessant is dat Davina al twee auto’s bezit. Ja, op 15-jarige leeftijd is de dochter van Robert blij met haar eigen karren die zijn goedgekeurd voor jongeren van 16 jaar en ouder.

De auto’s zijn speciaal gemaakt voor jongeren van 16 jaar en ouder

geissen's dochter luxe wonen

Foto’s met Lamborghini’s maken deel uit van Davina’s dagelijkse leven

geissen's dochter d

Je plaatst regelmatig foto’s in privévliegtuigen en krijgt veel likes en reacties

geissen's dochter luxe levende privéjet  geissen's dochter jachten geissen's dochter luxe leven privéjet heli jacht mercedes monaco geissen's dochter luxe leven privéjet heli-jacht geissen's dochter luxe leven privéjet heli