In de afgelopen dagen is Kate Hudson naar twee zeer belangrijke evenementen geweest. Aan de ene kant was er de modeshow voor de herfstcollectie van Michael Kors en aan de andere kant – de 50e verjaardag van Jennifer Aniston. Laten we van de gelegenheid gebruik maken om deze twee gebeurtenissen een beetje vanuit hun perspectief te bekijken!

Kate Hudson straalde tijdens de Michael Kors-show

kate hudson m kors show

De foto’s van Jennifer Aniston’s verjaardag

Op het verjaardagsfeestje van Jennifer Aniston gold een verbod op foto’s, het zogenaamde ‘no pics policy’. Maar Kate Hudson hield zich er niet aan en er waren geen negatieve gevolgen voor haar. Ja, ze nam wat vrienden mee en had een paar plaatsen om foto’s te plaatsen.

Het feest zou uitstekend zijn geweest, voegde Kate Hudson eraan toe.

Jen en Kate moeten het samen goed hebben gevierd

kate hudson op jens feest

Geen “nieuwe moeder”

Wees heel voorzichtig met commentaar geven op de geboorte van de nieuwe baby van Kate Hudson! Omdat ze het helemaal niet leuk vindt om ‘nieuwe moeder’ genoemd te worden. “Ik ben moeder sinds ik 23 jaar oud was”, zei Kate. Michael Douglas, Kerry Washington en Catherine Zeta Jones waren er ook. Gewoon zo Carys en Bella Hadid. Volgens Kate Hudson heeft ze de nacht voor de show praktisch niet geslapen vanwege de baby.

Kate Hudson is onlangs weer moeder geworden

Kate Hudson kleine baby

Kate Hudson over haar uitstekende vorm na de bevalling

Kort na de bevalling is Hudson in topvorm. Ze maakte ook deel uit van de Michael Kors-modeshow. Op de vraag hoe ze dit heeft bereikt, benadrukte ze dat wellness en ontspanning belangrijker zijn dan cijfers (waarschijnlijk verwijzend naar calorieën). Maar het is zeker niet gemakkelijk om weer in vorm te komen. Je zou hier veel moeite voor moeten doen.

“Wellness” is haar geheim voor een goede vorm in alle levensfasen

babyshower kate hudson vriendinnen

 Priyanka Chopra en Kate bij de Michael Kors-modeshow

kate hudson met priyanka chopra

Kate en Michael Kors – al heel lang een team

michael kors en kate hudson

Kate is een paar weken na de bevalling in perfecte vorm

publiek new york modeshow kate hudson