In de wereld van de rich and beautiful komt het vaak voor dat je elkaar toevallig ontmoet, op het eerste gezicht verliefd wordt en dan komt logischerwijs de glamoureuze verloving. Er is nog maar één stap over tot de bruiloft, die men moedig durft te zetten. Dit klinkt voor velen misschien als een modern sprookje, maar verhalen als “Duizend-en-een-nacht” bestaan ​​nog steeds, gelukkig hebben de meeste een happy end! Hopelijk gebeurt dat ook met Orlando Bloom en Katy Perry, want beide sterren zitten momenteel in de wolken en willen binnenkort ja zeggen. Katy Perry sprak er vorige week over in de Amerikaanse talkshow van Jimmy Kimmel. In het bijzijn van de tv-presentator vertelde ze op 14 februari interessante details over haar sprookjesachtige verloving en gaf ze aan dat zij en Orlando Bloom graag een dromerige bruiloft zouden willen hebben. Het is echter nog onzeker wanneer en waar deze speciale viering zal plaatsvinden.

Orlando Bloom en Katy Perry plannen langzaam hun bruiloft.

Katy Perry Orlando Bloom plant hun droomhuwelijk

  • Een terugblik op het bewogen liefdesverhaal van Orlando Bloom en Katy Perry

Het liefdesverhaal van de twee sterren is echt heel interessant omdat er sterke gevoelens, uiteenvallen en reünies in zitten. Jullie hebben elkaar drie jaar geleden bij toeval ontmoet, in een hamburgertent. Voor Katy Perry was het echter liefde op het eerste gezicht.

De tolk “Roar” dacht niet eens dat ze de “man voor het leven” op een grappige manier zou vinden. De 34-jarige zangeres vond het drie jaar geleden grappig dat de ster van ‘Escape from the Caribbean’ de burger van haar bord pakte en erin wilde bijten. Dit incident was een passend gespreksonderwerp op de Golden Globes aftershow party. Dus de 42-jarige acteur en de populaire zanger ontmoetten elkaar en werden verliefd.

Ook de geliefden hebben moeilijke tijden doorgemaakt.

Katy Perry Orlando Bloom-liefhebbers hebben moeilijke tijden doorgemaakt

Het is goed om te weten dat de ‘Dark Horse’-artiest en de ‘Unlocked’-ster in het voor de hand liggende verleden ongelukkige huwelijken hebben gehad. Van 2010 tot 2012 had Katy Perry een kort huwelijk met acteur Russell Brand. Van zijn kant was Orlando Bloom van 2010 tot 2013 getrouwd met model Miranda Kerr, maar hun relatie liep stuk. Hoewel het liefdesverhaal tussen Katy Perry en Orlando Bloom heel romantisch begon, hebben ze de afgelopen drie jaar ook crises meegemaakt, kort uit elkaar gegaan en de weg naar elkaar weer gevonden. Nu willen beide sterren hun nieuwe familienest stichten en gelukkig zijn met elkaar.

Katy Perry staat bekend om haar romantische kapsels.

Katy Perry romantisch kapsel verliefd op Orlando Bloom

  • Orlando Bloom vroeg romantisch en liefdevol om haar hand

Katy Perry en Orlando Bloom zijn sinds afgelopen Valentijnsdag verloofd. Het liefdesfeest begon voor hen met een romantisch diner, maar toen reden ze naar een helikopter en in de lucht vroeg Orlando Bloom om haar hand. Hij verraste haar met een charmante diamanten ring waar de zangeres “Ja” op zei. Ze sprak er openlijk over in de talkshow van Jimmy Kimmel. Het was heel romantisch, maar de verloving verliep niet helemaal soepel, zei Perry. Er waren kleine ongelukjes, maar ze konden het speciale moment van de verloving zeker niet verstoren.

 Hopelijk stappen Orlando Bloom en Katy Perry binnenkort voor het altaar.

Trouwplannen van Katy Perry Orlando Bloom in zicht

In Hollywood doen momenteel geruchten de ronde dat Orlando Bloom al bij de zangeres is ingetrokken. Hij heeft zijn herenhuis van $ 9 miljoen al te koop aangeboden en de verloofden wonen nu samen in Beverly Hills. Maar je hebt geen haast om de mooiste dag van je leven te plannen. Beiden willen even de tijd nemen en zich goed voorbereiden op het huwelijksfeest. Katy Perry zegt dat het een heel groot feest wordt omdat beide sterren veel vrienden hebben die belangrijk voor hen zijn. Jij en je talrijke fans wachten op interessant en opwindend nieuws over de twee sterren. We duimen ook voor hen en hopen dat ze snel de huwelijksleeftijd zullen overschrijden!

Katy Perry en Orlando Bloom zijn stapelverliefd op elkaar.

Katy Perry Orlando Bloom verliefd bezig met het plannen van een droomhuwelijk

Zij zijn het nieuwe droompaar in Hollywood!

Katy Perry Orlando Bloom het nieuwe droompaar in Hollywood