Wat gaat de tijd snel! De bekende Hollywoodblonde Sharon Stone wordt op 10 maart 61. Het is moeilijk te geloven, maar het is een feit. De actrice is niet in de war door haar leeftijd, want ze is blij dat ze die heeft bereikt. Het duurde jaren voordat de ster van “Basic Instinct” weer tot leven kwam na de levensbedreigende beroerte in september 2001. Ze is blij dat de ergste tijd van haar leven voorbij is. Ze praat er nu vrijmoedig over en kijkt met optimisme naar de toekomst.

 Ondanks de jaren en moeilijke levenssituaties ziet Sharon Stone er nog steeds perfect uit.

Sharon Stone perfecte look ondanks de leeftijd

 We hebben haar jaren op het scherm gemist, nu is ze terug.

Sharon Stone bekende Hollywood-actrice terug op het scherm

  • Sharon Stone vertelt nu over haar langdurige strijd om te overleven

Twee jaar geleden meldde Sharon Stone ontroerend en schokkend over haar ergste ervaring in de Britse televisie- en radiotalkshow “Radio Times”. In deze persoonlijke bekentenis vertelde ze hoe haar hele leven plotseling is veranderd. Ze had maar vijf procent overlevingskans en, godzijdank, gebruikte die om in leven te blijven. Letterlijk zou ze zich een weg terug naar het leven moeten vechten. Na de beroerte moest de actrice weer leren schrijven, lezen, spreken en lopen. “Het ergste was het stotteren”, zei ze in een interview. “Mijn linkeroog was blind, mijn linkeroor was doof. Het kostte me jaren om het gevoel van mijn linkerbeen terug te krijgen, “zegt Sharon Stone, herinnerend aan het lange herstelproces.

De strijd om te overleven en te herstellen van de actrice duurde vele jaren.

Sharon Stone had een lange strijd om te overleven en te herstellen van een beroerte

  • De filmcarrière van Sharon Stone gaat door.

De bekende Hollywood-ster heeft de strijd tegen de zware beroerte en de gevolgen ervan gewonnen en probeert nu haar filmcarrière een nieuwe start te geven. Haar rol in de hitfilm “Basic Instinct” (1992) maakte haar wereldberoemd. Daarna speelde ze Robert de Niro’s gangsterbruid in “Casino” (1995) in 1996 en werd genomineerd voor een Oscar voor de hoofdrolspeelster. Sharon Stone heeft nu haar comeback gemaakt in de filmindustrie als karakteractrice in de miniserie “Mosaic”. Stap voor stap komt ze ook weer aan het werk, maar neemt geen grote rollen op zich en geeft de voorkeur aan gastrollen in films. De blondine vertelt dat zonder haar de filmindustrie de afgelopen jaren enorm is veranderd. Nu is er veel digitalisering, eigenlijk zoals op alle gebieden van het leven.

 “Alles gebeurde zonder mij”, zegt Sharon Stone over de snelle ontwikkeling van de filmindustrie.

Sharon Stone bekende actrice terug in de filmindustrie

Er zijn ook bepaalde veranderingen in het persoonlijke leven van de actrice. Nu zorgt ze voor haar drie adoptiezonen Roan (18 jr), Laird (13 jr) en Quinn (12 jr). Ze wil ze opvoeden tot respectvolle mensen. Thuis praat ze openlijk met de jongens over de problemen van onze tijd. Ze wil gewoon tijd nemen voor haar zonen. Het is helemaal niet gemakkelijk om een ​​alleenstaande moeder van drie zonen te zijn.

De hitfilm “Basic Instinct” maakte ze wereldberoemd.

Sharon Stone in de hitfilm

Ook Sharon Stone strijdt resoluut tegen seksueel geweld tegen vrouwen en meisjes. Ze vindt dat vrouwen zich niet mogen laten manipuleren op het werk of thuis. Ze is voorstander van respectvol gedrag, omdat het tegenovergestelde ernstige gevolgen kan hebben.

 Veel succes, Sharon Stone!

Sharon Stone wordt 61 in maart 2019