Wie beweert dat online aankopen zelden de waarheid zijn, heeft er zeker te weinig ervaring mee. Online winkelen is handig, snel en vaak veel goedkoper dan in de winkel. Daarnaast kun je altijd gratis terugsturen wat niet geschikt is binnen de gestelde termijn.

Hoe te winkelen op het internet is niet langer een groot probleem. Maar wat we vandaag hebben voorbereid, hangt er nauw mee samen en gaat uitsluitend over de mode die mannen zelf online kunnen kiezen.

Ja, mannen houden er net zo van om zichzelf te stylen als vrouwen en verdienen net zoveel aandacht en coole mode-aanbiedingen. Alleen dan voelen ze zich niet alleen goed, maar ook heel chic en happy.

herenkleding2

De eerste ongemakken van het dragen van een pak vallen vooral op wanneer een man er voor een bepaalde gelegenheid elegant moet of wil uitzien. Soms zit de broek te diepgeworteld, soms voel je je verlamd in de jas. Om deze redenen kiezen velen graag voor de casual look, zolang het maar past bij de gelegenheid in kwestie. Maar in veel situaties moet je je aan een bepaalde dresscode houden en … gewoon “plakken”

Betekent dat eigenlijk dat mannen hun kleding gewoon in de winkel kopen en in het reine komen met wat hen wordt aangeboden??

Wij vinden deze vooruitzichten oneerlijk en zijn op internet gaan zoeken naar een passende oplossing voor mannen.

herenkleding3

Welkom bij de herenclub

Mannen kunnen diep ademhalen, want er zijn inderdaad internetportalen die zich uitsluitend bezighouden met uitstekende herenmode. Een ervan heet CG, wat zoveel betekent als club der heren. De specialiteit hierbij is dat CG geen conventionele kleding aanbiedt, maar als eigen merk heeft gekozen voor een aantrekkelijke urban mix van eigentijdse spirit en modieuze elegantie..

herenkleding5

Combineren, aanvullen, ontdekken

Als u wilt dat de zakelijke uitstraling veel verder gaat dan de gebruikelijke mode, bent u op de CG-website op de juiste plek. Er zijn hier veel elegante overhemden, chino’s en accessoires te ontdekken die de mannelijke look benadrukken. Een bepaalde term lijkt bij hen met een hoofdletter te worden geschreven en dat is passie voor actuele snitten en modellen. Daarnaast kan MAN hier naar wens combineren en de juiste zoeken en vinden.

herenkleding6

De lijn van de huidige tijdgeest

Iedereen die wil helpen een nieuwe lijn van mode-DNA vorm te geven, zouden modieuze pakken moeten zijn & Draag Club of Gents jassen. Het dragen van kleding die voldoet aan de behoeften en dynamiek van het dagelijks leven is geen overbodige luxe. Wij denken dat slimheid beter bij je past en hopen dat je eindelijk samen met ons de lang gezochte online shop hebt ontdekt.

Hoewel modebewuste mannen tegenwoordig niet ongewoon zijn, zijn er misschien mensen die hun eigen stijl niet durven te bepalen. Voor degenen die zich nog steeds onveilig voelen, raden we het laatste nieuws van Mode blogger gevolgd door CG.

Zo ben je altijd goed geïnformeerd, zelfverzekerd en uitstekend gekleed! Met dit in het achterhoofd wensen wij u een prettige reis naar uw authenticiteit.

herenkleding

herenkleding4