Zodra de zomer aanbreekt, hebben praktisch alle vrouwen toegang tot de rokken. Je wilt je vrij voelen en je huid laten ademen. De kortere modellen worden vaak als voordeliger ervaren. En juist bij deze is het ontzettend belangrijk om er stijlvol uit te zien. Enkele goede tips hiervoor zijn te vinden in de huidige modetrends.

Damesrokken – Korte rokjes zijn altijd in de mode

dames rokken kort elegant

Korte kokerrok

De pennenrok is actueel in verschillende lengtes in 2019 en 2020. Het kan ook kort gedragen worden. Om er stijlvol en niet goedkoop uit te zien, moet je voor inspiratievoorbeelden naar de klassieke modellen van Coco Chanel kijken. Vooral de kleur is hier belangrijk: kies iets dat dit seizoen erg modieus is.

Damesrokken met kleurrijke patronen

dames rokken korte ornamenten gekleurd

Sportieve, elegante look

rokken dames korte pin rok

Stamper rokje

Vraag je je af of de stamperrok geschikt is voor elke dag? Het antwoord is duidelijk positief. Ook iets wetenswaardigs te weten komen? Soortgelijke modellen werden al in de oudheid gedragen. De stamperrok is ook een belangrijk onderdeel van het werk van het merk Coco Chanel.

Mini spijkerrok

De spijkerrokken zijn populair en zullen ook in 2020 gewild blijven omdat ze veel bewegingsvrijheid bieden. Deze waren een hoge prioriteit in de designercollecties Vrijwel alle modellen zijn populair, maar vooral die met dichtere gebieden, inscripties en stickers.

Voor de dagelijkse outfit

dames rokken denim short

Asymmetrische rokken

De asymmetrie is van groot belang in het komende zomerseizoen. Combineer met meerdere lagen, waaronder je ook kant of transparante stoffen integreert. Dat ziet er interessant en super vrouwelijk uit.

Asymmetrisch en aantrekkelijk

damesrokken korte rokjes asymmetrisch

Moderne korte rok van guipure

Guipure is erg trendy stof in de zomer van 2020 en je kunt het gemakkelijk gebruiken voor het korte rokje. Dit zorgt voor een compromisloos stijlvolle uitstraling. Moderne rokken van guipurekant verschijnen in vrijwel alle designercollecties over de hele wereld.

Fris design en trendy stof

korte gekleurde damesrokken

Korte rok – oversized

Een korte rok kan er vooral interessant uitzien in grote maten. Dit besluit is dit jaar bijzonder relevant. Combineer met een nauwsluitende top voor een maximaal fashionable effect. Momenteel zijn de combinaties met sommige onderdelen gemaakt van transparante stof.

De korte moderne rok en de andere modetrends voor 2020

Contrasten in stoffen en kleuren zijn dit jaar zeer actueel. Je zou het korte rokje in het voorjaar kunnen dragen en bijvoorbeeld combineren met een trui. Dat zou een verrassende maar zeer actuele combinatie zijn. In elk seizoen zou het combineren met een oversized top er heel modern en up-to-date uitzien. Vergeet ook niet om te gaan met verschillende uitdagende combinaties van stoffen.

Trendy in de zomer met een kort rokje

korte groene damesrokken

Lichtroze en vrouwelijk

dames rokken kort zomers roze

Provocerende en moderne uitstraling

dames rokken kort vrouwelijk lente zomer

Ideeën voor de lente

rokken dames kort blauw lifestyle

Draag een korte rok met een jasje

rokken dames kort modern jasje