Er valt dit jaar veel te zeggen voor het eclectische huisontwerp. Zo zullen bijvoorbeeld zelfs de grootste en meest trendy inrichtingsideeën op een gegeven moment achterhaald zijn. Daarnaast heb je na verloop van tijd logischerwijs zin om je eigen woning te verbouwen. Vaak wil men de laatste trends oppikken zonder het interieur helemaal op zijn kop te zetten of te vervangen. Last but not least kunnen mensen met verschillende smaken iets voor zichzelf vinden in een elektrische mix. Hoe breng je deze voorzieningen in lijn met de moderne trends van 2018? We willen dit in de volgende regels uitleggen met een paar tips en voorbeelden.

interieurideeën brede witte slaapkamer

Inrichtingsideeën uit de jaren zeventig

Dit jaar is de retrostijl bijzonder modern. In 2018 halen mensen graag de jaren zeventig naar voren. Ze gaan hand in hand met weelderige inrichtingsideeën. Je kunt de jaren 70 vertegenwoordigen met verschillende accessoires die de uitstraling van vervlogen tijden dragen. In een eclectische mix lijken ze ingetogen en, je zou zelfs kunnen zeggen, behoorlijk verfrissend. Deze trend was vooral succesvol in de woonideeën van esprit geïnterpreteerd. Daar ontdek je net zoveel mooie voorbeelden van hoe je antiek kunt integreren in het interieur en de decoratie. Dat laatste is ook dit jaar een sterke trend.

inrichting ideeën geweldig design

Balans en comfort op de voorgrond

De moderne meubels voor 2018 laten vrij eenvoudige vormen zien. Er wordt veel waarde gehecht aan balans en comfort. De hygge-trend uit Scandinavië is nu niet alleen merkbaar in ideeën voor winterdecoratie. Integendeel, hij heeft zich ook steeds vaker meubelen eigen gemaakt. Naast een moderne uitstraling kun je in het oog springende, luxe textiel gebruiken in moderne kleuren bijdrage leveren. Wat dacht je van wat fluweel voor de meubels? En wat de kleuren betreft, hebben we de volgende tip: Een van de meest populaire moderne kleuren voor 2018 heeft een Scandinavisch karakter en zou je interieur tegelijkertijd vullen met een hygge-look en frisheid. Er is sprake van de zogenaamde Scandi Pink. Veel andere moderne roze tinten domineren dit jaar ook de decoratie-ideeën.

inrichtingsideeën zwart en wit tafelkleed

Kies moderne materialen

Om je klassieke interieur er modern uit te laten zien, raden we je aan om enkele van de modernste materialen te gebruiken. Meubels en accessoires van chroom zijn anno 2018 erg trendy. Bovendien vervangt keramiek bijna alle soorten decoratieve objecten van glas. Vooral vazen ​​en accentlampen moeten in deze stijl gedaan worden. Nog een idee: op houten bijzettafels of andere vlakken van dit materiaal kunnen mooie keramische accessoires geplaatst worden zodat ze goed tot hun recht komen. Kies voor de muren een moderne pastelkleur of lichtgrijs. En kies je liever voor ruwe ondergronden.

inrichting ideeën geweldige zeep

Creatieve puinhoop

Over het algemeen zou het eclectische 2018 ook zeker moeten zijn "Rommelig"-Heb charisma en verspreid balans en ontspanning in de kamer. Hoe doe je dat? Het is het beste om te focussen op eenvoud als het gaat om de vormen van het meubilair. Om dit te doen, moet je brutaler en weelderiger zijn in het mixen van stijlen, texturen en kleuren!

We hopen dat je onze voorbeelden leuk vindt en dat je er inspiratie uit kunt halen.

geweldige ideeën voor het inrichten van slaapkamertapijten geweldige ideeën voor het inrichten van een kinderbed geweldige ideeën voor ideeën voor het inrichten van stoffen Stabiel voor ideeën voor ontbijtinrichting mooie ideeën voor het inrichten van beddengoed