Maak kennis met Readly!

Ben je dol op tijdschriften? Wij ook! Daarom waren we zo opgewonden toen we onlangs opstonden Readly zijn tegengekomen. Onbeperkt tijdschriften van over de hele wereld lezen voor slechts 9,99 euro per maand is toch geen sinecure? Alleen al in het Duits vind je honderden tijdschriften over verschillende onderwerpen, zoals lifestyle, design, mode en technologie. Het mooie is dat je bijna dezelfde leeservaring hebt als bij gedrukte tijdschriften. Je bladert door de pagina’s en hebt zelfs een veel breder overzicht, want onderaan zie je gelijk de volgende pagina’s. Verder handel je zeer milieuvriendelijk en lees je graag duurzaam.

Hoewel je de tijdschriften rechtstreeks vanuit je browser kunt lezen, werkt het het beste met de juiste app, die je eenvoudig kunt downloaden van de Readly-website. Dan hoef je je alleen nog maar in te schrijven en je kunt aan de slag. U hoeft in het begin zelfs geen persoonlijke gegevens of zelfs creditcardgegevens in te voeren.

Het enige dat u nodig heeft, is uw e-mailadres om u te registreren voor de gratis proefperiode van twee dagen. Uiteraard is het ook geheel vrijblijvend voor u. Als de app je bevallen is, kun je meteen kiezen voor nog eens twee weken gratis. Als het om een ​​contract met Readly gaat, kun je een heel eenvoudig betaalmodel verwachten zonder langlopend contract en veel leesplezier. Want met Readly kun je honderden tijdschriften tegelijk bij je hebben en altijd bij de hand hebben. Als klein bedankje krijg je zelfs de eerste maand gratis. En als je Readly al een maand gratis wilt gebruiken, dan kan dat hier Te doen. Het aanbod geldt ook specifiek voor jou – onze geweldige lezers.

Of je nu wilt relaxen op de bank, op het balkon wilt zitten of in je eentje een kopje koffie wilt drinken in de Kietz, je kunt in één oogopslag genieten van de wondere wereld van tijdschriften. Met bijvoorbeeld een middelgrote tablet werkt vlot lezen prima. Je kunt niet alleen filteren op categorieën, taal en edities, maar ook specifiek op een onderwerp zoeken. De gevonden pagina kan vervolgens eenvoudig worden opgeslagen in uw favorieten of per e-mail worden verzonden. Je kunt ze natuurlijk delen met je vrienden op Facebook of Twitter, of ze gewoon archiveren als bladwijzers voor later.

tijdschriften online lezen gemakkelijk app downloaden tijdschrift

En dat is niet alles. Maar integendeel. U kunt ook gewoon elk nummer van een tijdschrift downloaden en offline lezen. Elke keer dat er een nieuw nummer van uw favoriete tijdschriften verschijnt, ontvangt u een melding. Met slechts één account kan Readly op maximaal vijf apparaten tegelijk worden gebruikt – wat natuurlijk past bij ons op de redactie. Het is altijd spannend om de nieuwste editie van Elle Decoration of Cosmopolitan in het Engels te lezen of om een ​​positieve gedachte te hebben in “Happinez“Om te ontdekken waarmee je beter gewapend zou zijn op weg naar zelfherkenning. Dus we blijven gewoon up-to-date en kijken uit naar de fantastische wereld van kennis in onze eigen zak.

tijdschriften online lezen readly app tablet smartphone ipad

tijdschriften online leesbare tijdschrift vast tarief

lees tijdschriften online gemakkelijk app tijdschrift flatrate