De herfst-wintercollectie van Prada voor 2019/2020 werd een paar uur geleden gepresenteerd. Het was gisteren, op 21 februari, te zien in Milaan. De foto’s van de grote modeshow gingen als de bliksem over de hele wereld. Experts zullen er de komende weken en maanden zeker veel over discussiëren. Ook voor komend najaar hebben we genoeg tijd om ons erdoor te laten inspireren. In deze bundel beleven we een zeer provocerende confrontatie met klassieke muziek. Overigens ervaren we dit seizoen ook iets soortgelijks in veel van de andere luxe collecties!

We kijken uit naar het komende najaar met zijn militair groene looks

modetrends in militaire look

Prada – Herfst / Winter 2019/2020 – Gelukkig, zelfs in sombere kleuren

Alleen al door op een ongelooflijk stijlvolle manier de regels van de klassieke muziek te overtreden, laat je zien dat je er echt bekend mee bent. We hebben zoveel zwart en grijs dat het saai dreigt te worden. Maar dat doet het niet!

Want met de originele snitten, het creatieve gebruik van de maten en de verrassende accenten ontsnap je eindelijk aan de sombere stemming. Alsof Prada ons met deze collectie wilde zeggen: “Welkom in de trage herfststemming – je kunt zelfs dit seizoen vrolijk en speels zijn”. Voor de artistieke accenten liet men zich uiteraard inspireren door onder meer de filmindustrie en kunst.

“Klassiek” zwart pak – de snitten en maten waren erg creatief!

modetrends lopen zwart pak op

Modeloptredens tijdens de Prada Show in Milaan

De presentatie van de nieuwe Prada-collectie trok ook media-aandacht door de interessante verschijningen van de modellen. De kleding van het luxe modemerk is gemaakt door onder andere Cara Delevingne en Gigi Hadid. Cara Delevingne heeft voor deze show haar mooie wenkbrauwen laten verdwijnen. Ze bedekte het gewoon, maar het zag ernaar uit dat ze het helemaal zou hebben afgeschoren. Dit is nogal een moedige provocatie voor haar schoonheid en heeft eigenlijk een geweldig eindeffect! Gigi Hadid en andere modellen deden hetzelfde speciaal voor dit evenement.

Verschillende modellen liepen het podium op met verborgen wenkbrauwen die eruitzagen alsof ze waren afgeschoren

Trui en een rock modetrends kleurrijke accenten

 Herfst-/winteroutfits van Prada combineren contrasterende sferen

modetrends sciencefictionfilm

Je kon de magie van de herfst voelen in de Prada-modeshow

modetrends schitteren velen op de catwalk

De collectie toonde onder meer de verscheidenheid aan groene kleuren

geweldige modetrends voor groene kleding

Prada provoceerde de traditionele perceptie van schoonheid met de huidige herfst / wintercollectie

Prada -Aankomsten en Front Row: Milan Fashion Week Herfst / Winter 2019/20