Heb je soms het gevoel dat trendy kapsels gewoon niet passen bij je gezichtsvorm? Of vraag je je misschien af ​​of het edgy kapsel van je collega ook goed staat op jouw smalle gezicht? Maak je geen zorgen! Er zijn veel trendy kapsels voor smalle gezichten die we zo meteen aan je willen voorstellen. Scroll naar beneden en vind het juiste kapsel voor jouw gezichtsvorm en maat.

Kapsels voor smalle gezichten

Kapsels voor smalle gezichten Haartrends 2021

Er zijn veel stijlvolle kapsels die perfect zijn voor een slank gezicht. Bekijk de volgende kapsels voor slanke gezichten, zodat je precies weet wat je moet vragen de volgende keer dat je je kapper bezoekt.

Hoe kies je het juiste kapsel voor je gezicht

Kapsels voor smalle gezichten Haartrends 2021 Kort kapsel

Huidige kapsels die je slanke gezicht flatteren

Kapsels voor smalle gezichten Haartrends 2021 Gelaagde kapsels

Wat is je gezichtsvorm?

Er zijn verschillende factoren die het perfecte kapsel bepalen, waaronder de vorm van je gezicht.

De manier waarop u uw haar knipt en stylet, kan uw gelaatstrekken, gezichtsvorm en algehele uitstraling accentueren. Daarom is het zo belangrijk om de juiste snit voor uw gezicht te krijgen. Over het algemeen kunnen gezichtsvormen worden omschreven als ovaal, rond, hartvormig of vierkant. Onlangs zijn er nieuwe vormen toegevoegd, zoals draken, rechthoeken, wallen onder de ogen, zevenhoek en langwerpig.

Als je niet zeker weet wat je gezichtsvorm is, bekijk dan deze artikelen Bij.

Bepaal je gezichtsvorm

Kapsels voor smalle gezichten Gezichtsvormen

Een kapsel kiezen op basis van de vorm van het gezicht

Voordat we kijken naar de beste kapsels voor smalle gezichten, is het een goed idee om je opties te verfijnen op basis van de vorm van je gezicht.

Als u bijvoorbeeld een lang gezicht heeft, bewijst een langer kapsel u een slechte dienst. Als je echter een korter kapsel met iets meer volume probeert, ziet je gezicht er ronder uit.

Bijpassende kapsels voor hoekige gezichten

Kapsels voor smalle gezichten Gezichtsvorm bestond

Er zijn ook bepaalde gezichtsvormen die er geweldig uitzien met een pony, zoals hartvormige en langere gezichten, en andere die er niet zo flatterend uitzien met een pony als een vierkant gezicht.

Als je eenmaal je gezichtsvorm en de juiste algemene stijl hebt bepaald, kun je de perfecte look benaderen door rekening te houden met de gezichtsgrootte, haartextuur en je persoonlijke voorkeuren.

Een voorbeeld van een hartvormig gezicht

Kapsels voor smalle gezichten Gezichtsvorm Hart

Kapsels voor smalle gezichten

Hier zijn enkele van de beste kapsels als je een smal gezicht hebt.

het elfje

Over het algemeen gaan smalle gezichten en korte kapsels samen zoals koekjes en melk. De kortere lengte benadrukt de grootte, kaaklijn en algemene kenmerken voor een zachtere, rondere look op het gezicht.

De pixiesnit raakt niet uit de mode

Kapsels voor smalle gezichten Haartrends Asymmetrisch kapsel

Er zijn verschillende variaties op dit kapsel, zoals de ruige pixie die aan de bovenkant meer volume heeft. De pixiesnit is geschikt voor alle leeftijden en is relatief gemakkelijk te onderhouden zonder veel haarproducten te gebruiken.

Van alle kanten gezien

Kapsels voor smalle gezichten Pixie-haartrends

Geveegde pony

Een ponykapsel ziet er echt goed uit op een smal gezicht! Dus een kort kapsel met pony is een geschikt kapsel voor iedereen met een smal gezicht.

Een gekrulde pony past meestal beter bij steil of licht golvend haar, maar kan soms ook goed passen bij gekrulde kapsels.

Pony’s zijn momenteel erg trendy

Kapsels voor smalle gezichten Haartrends Lange pony

Een universeel kapsel

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een look die werkt op smalle gezichten, grote gezichten en vrijwel elke gezichtsvorm!

Het universele kapsel heeft een lengte net boven de schouders die geschikt is voor zowel steil als krullend haar. Het wordt soms aangeduid als de “lof” cut.

Deze snit kan gemakkelijk worden gestyled met een föhn, stijltang of krultang.

Met zijscheiding

Kapsels voor smalle gezichten Gezichtsvorm Hartvormig

Asymmetrische bob

Dit is een trendy look die perfect is voor een slank gezicht. Een asymmetrische bob is een ander kort kapsel met korte, gelaagde lokken die ongelijk (of asymmetrisch) zijn.

Dit kapsel werkt voor zowel krullend als steil haar.

Zo creëer je een eyecatching look

Kapsels voor smalle gezichten Haartrends Kort kapsel Bob

Een lang kapsel met golven

Als je een smal gezicht hebt maar niet geïnteresseerd bent in een kort kapsel, overweeg dan om je haar langer en in golven te dragen. Dit is natuurlijk iets makkelijker als je haar al golvend is. Maar het kan ook werken door steil haar in zachte golven te krullen.

Een romantische look

Kapsels voor smalle gezichten Haartrends Lang haar Golven

Het extra voordeel van deze snit is dat je je haar ook halverwege of in een strakke knot kunt laten opsteken als je van stijl wilt veranderen.

Een opsteekkapsel met pony

Kapsels voor smalle gezichten Haartrends lang ponykapsel opgestoken

Kapsel en textuur

De textuur van je haar speelt ook een rol bij het bepalen van je kapsel. Heel fijn, steil haar werkt voor bepaalde kapsels en dikke krullen voor andere.

De haartextuur kan ook in de loop van de tijd veranderen, vooral bij vrouwen. Bedenk voordat u uw favoriete kapsel kiest, of uw haartextuur is veranderd. Misschien moet je een geheel nieuwe look overwegen.

Dun haar heeft wat meer onderhoud nodig

Kapsels voor smalle gezichten Haartrends Kort kapsel

Wat past bij jouw persoonlijkheid?

Nu weet je dat gezichtsvorm, grootte en textuur allemaal voorwaarden zijn voor een perfect kapsel.

Het laatste punt om over na te denken is hoe uw algehele persoonlijkheid en stijl uw kapsel kunnen beïnvloeden.

Als je van nature atletisch bent of veel op pad bent, kies dan een gemakkelijk te onderhouden kapsel dat je ‘s ochtends of in de sportschool snel kunt fixen. Als je je graag verkleedt, probeer dan een gewaagder en minder klassiek kapsel.

De pony maakt het verschil

Kapsels voor smalle gezichten, haartrends, pony's

Eindelijk

Je hebt alle informatie die je nodig hebt over kapsels voor slanke gezichten. Maak een afspraak en stel de laatste vragen aan je stylist.

Een geweldig kapsel geeft je het vertrouwen dat je altijd zou moeten voelen. Grijp je kans en verander je stijl.

Voor meer informatie over haar- en schoonheidstips, blijf hier bij ons browsen.

Laat u door de volgende fotovoorbeelden inspireren…

Kapsels voor smalle gezichten Haartrends 2021 BeroemdhedenKapsels voor smalle gezichten Haartrends Bob kapsel Kapsels voor smalle gezichten Haartrends Kapsel Schouderlengte Krullen Kapsels voor smalle gezichten Haartrends Schouderlengte kapsel Kapsels voor smalle gezichten Haartrends Lange bobbril Kapsels voor smalle gezichten Haartrends Lang bob kapsel Kapsels voor smalle gezichten Haartrends Lange bob Kapsels voor smalle gezichten Haartrends Pixie-kapselKapsels voor smalle gezichten Haartrends Pixie Bangs Waves Kapsels voor smalle gezichten Haartrends Pixie Cut Kapsels voor smalle gezichten Haartrends Schouderlengte Kapselgolven Kapsels voor smalle gezichten Haartrends Schouderlengte kapsel Kapsels voor smalle gezichten Kapsels voor smalle gezichten Haartrends