Als je een overzicht wilt krijgen van de modetrends 2020, mag je de huidige kapseltrends natuurlijk niet negeren. Zoals op alle andere gebieden heerst ook hier het motto “minder stress en meer vrijheid”. Welke kapselontwerpers dit willen bereiken, wordt in de volgende regels duidelijk.

Moderne kapsels – De pony is dit jaar bijzonder trendy

moderne kapsels lifestyle trends kapsels voor vrouwen golvend

Moderne kapsels – krullend haar is een rage

moderne kapsels vrouwen krullend haar

Korte kapsels

Keira Knightley, Emma Watson, Paris Hilton en vele andere beroemdheden hebben hun uiterlijk voor het begin van het jaar radicaal veranderd. Ze zijn kort en zijn voorboden van deze stijl die in 2020 zal heersen.

Voor de vierkante gezichten is het hierbij van belang dat de oren verborgen blijven. Daarnaast moet je inzetten op zacht vallende lijnen. Je hebt meer vrije tijd voor de ronde gezichten, maar de snit moest perfect worden gedaan. In 2020 zullen een gezonde uitstraling en professionele verzorging erg belangrijk zijn voor kort haar. In ruil daarvoor neemt de extravagantie een achterbank. Geometrische en romantische korte kapsels zijn ook erg modieus.

Verlenging van het ronde gezicht

Het is anno 2020 erg trendy om de ronde gezichten visueel te verlengen. Om dit te doen, kunt u kiezen uit verschillende stappen. Voor veel vrouwen kan dit gecombineerd worden met een rechte snit voor de pony.

Halflang met pony

moderne kapsels vrouwen pony halflang haar

Het kan niet te kort zijn…

De korte kapsels zijn trendy, maar het moet ook niet extreem zijn. Het is absoluut noodzakelijk dat u uw natuurlijke vrouwelijke uitstraling behoudt. Pagina knippen tot onder de oren is het absolute minimum.

Moderne lange kapsels

Wil je in 2020 liever lang haar hebben? Bekijk voor inspiratievoorbeelden de volgende sterren: Megan Fox, Mila Kunis, Amanda Seyfried. Bij deze celebrities zie je prachtige oplossingen voor romantische vrouwelijke looks. Bovendien passen ze universeel op elke gezichtsvorm. Om hetzelfde effect te bereiken, heb je echter een haarlengte onder de schouders nodig.

Lang haar ziet er heel charmant uit

moderne kapsels amanda seyfried blond lang recht

Lang met mooie krullen

moderne kapsels mila kuni's haar

Ideeën voor lang haar

moderne kapsels megan fox lang haar

Charmante oplossingen voor het hoge voorhoofd

De pony’s zijn dit jaar erg populair bij lang haar. Je kunt het gezicht visueel inkorten en de look extra charmant maken. Ook hier is de goede pony van fundamenteel belang. Föhn de pony zodat hij volume krijgt. Fixeer de vorm met behulp van de haarlak.

Bobkapsel met pony

moderne kapsels dameskapsels roodachtige pony

Voor de ronde gezichten kun je experimenteren met verschillende vormen van pony’s. Er zijn zeer interessante oplossingen aangeboden door de ontwerpers voor 2020. Profiteer van deze diversiteit! We kunnen praktisch niet fout gaan met een rond gezicht.

Je hebt nog steeds toegang tot ongebruikelijke oplossingen voor de pony. De asymmetrische vormen zijn bijvoorbeeld geschikt.

Charmante krullen

Krullend haar kan veel problemen oplossen. Ze zorgen voor een charmante en originele look en je hebt altijd volume.

Nabootsen van natuurlijke krullen

moderne kapsels vrouwen kapsels krullend

Speel in dit geval met verschillende vormen en maten krullen. Je kunt ook interessante looks bereiken met accessoires voor het haar.

Krullen kunnen zo romantisch zijn!

sexy krullen rood haar trend moderne kapsels

Trends in kleuren

Wil je de haarkleur veranderen? Ook in 2020 blijven de natuurlijke tinten erg populair. Kies er liever voor! Experimenteer met combinaties hiervan en gebruik ze om bepaalde elementen van het kapsel te accentueren. Als je meer drama wilt, kun je vertrouwen op de roodachtige nuances.

Heb rood haar

moderne kapsels vrouwen rood haar

Vertrouw op natuurlijke kleuren

moderne kapsels vrouwen steil haar

Een pony maakt het kapsel levendiger

moderne kapsels levensstijl vrouwen kapsels glad

Charmante golven en zijwaartse pony

moderne kapsels vrouwen golven