Of het nu gaat om grote evenementen, op beurzen of om klanten direct bij naam aan te spreken, medewerkers die contact hebben met klanten dragen naamlabels op de revers van hun kleding. Ze dienen echter niet alleen om het adresseren te vergemakkelijken en de anonimiteit te verminderen, de borden zijn vaak zo ontworpen dat ook het werkgeverslogo zichtbaar is. Dit bevordert de verbinding tussen de naam van de werknemer en het bedrijf zelf, maar ook veel publieke figuren zoals naambadges van politieagenten of artsen. Maar het is alleen de mogelijkheid om de persoon bij naam aan te kunnen spreken. Klanten ontdekken met wie ze in gesprek zijn, waardoor de persoon voor hen tastbaarder wordt. Tegelijkertijd kunnen klanten altijd zien met wie ze praten.

Ontwerp je eigen naambadges en bestel online

Met een beetje fantasie kunnen deurborden gezien worden als naambordjes voor kamers, omdat je erop kunt lezen wat er achter de deur verstopt zit. Dit kan eenvoudig een kamernummer zijn of een meer gedetailleerde beschrijving, maar ook kamers met een specifieke functie kunnen worden gelabeld. Klassieke voorbeelden van grafische of geschreven borden voor het toilet, maar ook borden met de naam en functie naast kantoordeuren zijn wijdverbreid. In de buitenruimte daarentegen vertegenwoordigt een deurbord een bedrijf, zodat gebruikers goed moeten nadenken over hoe ze het bord ontwerpen en van welk materiaal het moet zijn gemaakt. Dit ondernemersvisitekaartje zal niet alleen door klanten worden gezien, maar ook door veel voorbijgangers – maak van de gelegenheid gebruik om herinnerd te worden.

Voor particulieren is vooral de deurplaat interessant, waarmee ze de buitendeur van hun huis of appartement kunnen decoreren. Voor meer individualiteit willen velen dit bord naar eigen idee kunnen ontwerpen. Dit geldt zowel voor het materiaal van het bord, maar ook voor het ontwerp, want sommigen houden van vrij eenvoudig en in felle kleuren, anderen geven de voorkeur aan extra speelse graphics en edele materialen.

naamplaten deurplaten messing

Zie in één oogopslag met wie ik praat

Met name bij officiële congressen, trainingen of productshows is het verplicht dat de medewerkers van een bedrijf een duidelijk leesbaar Naamplaatje zichtbaar te dragen op kleding met de huisstijl van het bedrijf. Het maakt het makkelijker voor klanten en partners met wie ze een gesprek voeren zonder dat ze zich officieel hoeven voor te stellen. Deze tekens zijn vooral belangrijk voor verkopers en vertegenwoordigers van het bedrijf, omdat ze in direct contact komen met klanten en geïnteresseerden.

In de particuliere sector worden naamplaatjes veel minder vaak gebruikt, vooral binnenshuis. Sommigen gebruiken ze echter als decoratieve elementen om de binnen- en buitenmuren van een huis te versieren. Binnenin kan een naamplaatje de leefruimte van het huisdier, zoals een hond of kat, identificeren waar het dier wordt gevoerd of slaapt. Deurborden Ze worden echter ook in de privésector gebruikt, bijvoorbeeld om bepaalde kamers te noemen, zoals het gastentoilet of de studeerkamer.

vip-naamlabels

Gebruik je eigen creativiteit

Er zijn tal van eigen ideeën en wensen voor het ontwerp van het nieuwe bord, zowel in de professionele als in de particuliere sector, en iedereen wil zijn eigen ideeën verwerken – het moet tenslotte ons bord zijn dat we zelf hebben ontworpen. Als er geen officiële ontwerprichtlijnen zijn, zijn er nauwelijks limieten.

Over een Schildmachines u bepaalt zelf de vorm, het materiaal, het lettertype en de grootte van het bord en maakt het bord eenvoudig zodat het aansluit bij uw smaak en er precies uitziet zoals u het zich voorstelt. Je kunt zelfs zelf de bijlage kiezen zodat het totaalplaatje past.

naamlabels elegant

Het enige wat je hoeft te doen is hem te bevestigen

Na veel heen en weer geslinger heb je een bord ontworpen dat een glimlach op ieders gezicht zal toveren, want het eindresultaat is precies geworden zoals je wilde. Nadat je het bord boven de automaat online hebt ontworpen, koop je het zelf. Wij produceren uw bord voor u en sturen het vervolgens naar u op – inclusief bevestigingsmateriaal. Je ontvangt je zelfgemaakte droombord binnen enkele dagen.

Je hoeft hem nu alleen nog maar aan de deur, de buiten- of binnenmuur te bevestigen met het vooraf gekozen bevestigingsmateriaal. Makkelijker kan niet!

ontwerp marketing naamplaatjes