Flexibiliteit en het verminderen van het niveau van formaliteit in vergelijking met voorheen zijn twee belangrijke termen die erg aanwezig zijn in trouwtrends 2020. Trouwjurken illustreren dit heel goed! De variëteit wordt op drie manieren bereikt. Enerzijds zijn er steeds meer jurkmodellen die ook buiten het huwelijksfeest in het dagelijks leven gedragen kunnen worden. Collecties zoals deze van Victoria Beckham laten deze trend bijzonder goed zien. Ook valt op dat je graag twee trouwjurken ter beschikking hebt. De ene wordt aangetrokken voor het officiële en de andere voor het informele deel van de viering, waarbij het wilde feesten en dansen aan de orde van de dag is. Ontwerpers vertrouwen immers steeds meer op converteerbare outfits. Onze focus in dit artikel ligt op dit laatste aspect!

Matilda Brown geeft de voorkeur aan semi-formeel feesten!

Trouwjurkideeën trends voor huwelijksfeesten

Matilda Brown geeft het gewaagde idee voor trouwjurken in twee delen

Brown trouwde op de voorlaatste zaterdag met haar partner Scott Gooding. Dat was een van de meest besproken nieuwsberichten uit de wereld van beroemdheden. Matilda is 32 en zij is de dochter van acteur Bryan Brown en actrice Rachel Ward. De ceremonie was vintage en had ook een zekere landelijke uitstraling.

De formaliteiten werden zoveel mogelijk beperkt. Kennelijk hadden ze de gulden middenweg gezocht en geraakt, waarin men zich vrij voelt, maar tegelijkertijd het plechtige karakter behouden blijft. De trouwjurk was een van de grote provocaties van de traditie. Het was niet zoiets in de ware zin van het woord. Matilda Brown had eerder een strapless top en een lange rok. Ze gaf een goed voorbeeld voor andere bruiden: moderne trouwjurken geven ons de vrijheid om ons comfortabel en vrij te voelen.

Matilda Brown liet zien dat de trouwjurk heel vrij geïnterpreteerd kan worden!

Ideeën voor trouwjurken bruiloften van beroemdheden

Transformeerbare trouwjurken van Trish Peng

Nog een geweldig nieuws uit de wereld van de bruidsjurkmode heeft zich de afgelopen week snel verspreid. De begenadigd ontwerper uit Nieuw-Zeeland Trish Peng heeft een absolute innovatie geïntroduceerd. Ze heeft trouwjurken ontworpen die getransformeerd kunnen worden. U kunt dus twee jurken hebben voor uw feest, ook al koopt u er maar één. Enerzijds zijn de elf modellen helemaal wit. De andere kant is daarentegen lichtroze en bedekt met fijn kant. De transformatie werkt met behulp van een rits. Het idee erachter? Welke bruid weet dat niet: je kunt niet kiezen tussen twee jurken die je net zo leuk vindt? Nu kunt u beide in één hebben! Zou je er nog een avondjurk mee willen nemen?

Het feest en de outfits zijn helemaal in lijn met de moderne trends!

Trouwjurk ideeën ceremonie bruiloft receptie

Matilda Brown straalde! Ze moet zich vrij en gelukkig hebben gevoeld!

Trouwjurken inspiratie Matilda Brown

Matilda’s ouders

matilda bruine ouders

Trish Peng creëerde converteerbare trouwjurken

Ideeën voor trouwjurken luxe huwelijksreceptie

Hier zijn enkele van de geweldige modellen …

Ideeën voor trouwjurken - off-shoulder modellen

Ideeën voor trouwjurken bruiloft gratis dames trends

De ene kant is wit en de andere – lichtroze, soms met kant

geweldig idee voor Daman - ideeën voor trouwjurken

De transformatie werkt met een rits

ideeën voor witte jurken ideeën voor trouwjurken