Heb je jezelf altijd al willen zien met lippen à la Angelina Jolie? Of misschien plant u zelfs een hyaluronzuurbehandeling om sensuele, volle lippen te krijgen? De steenbolk is zeker weer in zwang en is een van de meest populaire aantrekkelijkheidskenmerken voor zowel vrouwen als mannen. Niet voor niets zijn er naast tal van medische en cosmetische maatregelen ook een aantal lipboosters, lipmaximizers en andere beautytools op de markt. Allemaal beloven ze het felbegeerde schoonheidseffect. Is er echt iets of zijn het gewoon reclametrucs en loze beloften? Iedereen kon dat natuurlijk individueel ontdekken. Daarnaast zijn er ook manieren die absoluut geen risico met zich meebrengen en heel eenvoudig te implementeren zijn. We hebben de beste 5 tips zonder spuiten en risico’s hier voor je onderzocht en verzameld.

Volle lippen zijn weer helemaal hot

Lippenversterker volle lippen natuurlijke tips

#1 tip: de ijsblokjesmassage

Niets is eenvoudiger dan dat: je neemt een ijsblokje en begint je lippen in een cirkelvormige beweging te masseren. Op deze manier bevordert u de doorbloeding van de tere huid van de lippen, waardoor deze naderhand licht gezwollen lijkt. Een gezichtsmassage met ijsblokjes wordt over het algemeen ook aanbevolen. U kunt de beste resultaten bereiken, vooral voordat u make-up op uw lippen aanbrengt.

Volle lippen met een dagelijkse ijsblokjesmassage

volle lippen met ijsblokjesmassage

#2 Tip: Breng oogcrème aan met hyaluronzuur

De meeste lipvergrotingsvullers zijn gebaseerd op hyaluronzuur en dat is geen toeval. Omdat dit actieve ingrediënt na verloop van tijd volledig door het lichaam wordt afgebroken. Door zijn specifieke structuur bindt hyaluronzuur veel water en zorgt zo voor een betere hydratatie van de huid. Dit maakt het veel elastischer en stralend tegelijk. Dit geldt niet alleen voor de fijne huid rond de ogen, maar ook rond de mond en op de lippen zelf.Een oogcrème met hyaluronzuur werkt dus perfect op je lippen. Dit breng je het beste altijd aan op je lippen voordat je gaat slapen en make-up aanbrengt en je zult al snel het mooie, rustgevende effect merken.

Volle lippen met oogcrème op basis van hyaluronzuur

zorg voor volle lippen met lippenbalsem

# 3 Tip: Beauty Tool – Mollige lippen door te zuigen

De zogenaamde lip enhancers of lip plumpers, zoals het “reVive lip motto” op onderstaande foto, zijn de laatste tijd erg populair. Er zijn natuurlijk sommige producten die niet echt doen wat de fabrikant belooft, maar je komt er ook die een korte termijn oplossing zijn voor volle lippen. Sommige lipversterkers lijken op kleine doppen, terwijl andere meer op fopspenen lijken. Wat anders is, vooral met het “reVive Lip Motto”: een geslaagde combinatie van LED-licht en medisch infrarood licht. Het apparaat is zeer eenvoudig in gebruik en stimuleert het eigen collageenweefsel van de lippen, waardoor ook de rimpels in de mond worden verminderd.

Het “revive lip motto” voor sensuele, volle lippen

lip pump maak zelf volle lippen

Eenvoudige plastic lipversterker

tips en trucs voor volledige liptools

volle lippen met lipversterker tips

#4 Tip: Zwarte peper en kokosolie

De laatste tijd vind je in de blogosfeer vaak tal van tips voor natuurlijke lipboosters die je zelf kunt voorbereiden. De meest populaire ingrediënten zijn onder andere: menthol, hete pepers, kamfer, kruidnagel en kaneel. Een zelfgemaakte mix van zwarte peper en kokosolie zou zeer effectief zijn. Je mengt eenvoudig gelijke hoeveelheden zwarte peper en kokosolie en smeert je lippen ermee in. Wacht ongeveer 5 minuten of zoals getolereerd. En spoel daarna de lippen af ​​met lauw water. En voila!

Met de juiste lipgloss krijgen je lippen nog meer visuele volheid

volle lippen lippenbalsem 3d glitter

#5 Tip: Breng make-up aan op volle lippen

Het aanbrengen van make-up op een sensuele steenbolk is een ding op zich. Het is echter niet zo moeilijk als het lijkt, en met een beetje geduld en de juiste motivatie kun je het heel snel leren. Schoonheidsexperts adviseren om eerst je lippen te scrubben en pas daarna make-up aan te brengen. Kies een geschikte lipliner voor je lippen die maar één tint donkerder is dan je eigen lipkleur. Gebruik het om vervolgens fijne contouren te tekenen die iets of desgewenst sterker over de lipcontouren gaan. Je moet de boog van Cupido en de onderkant van de onderlip zorgvuldiger omlijnen.

Idealiter zou de lipstick een tint lichter moeten zijn dan de lipliner. Lichtere tinten zoals lachen, lavendel of perzik geven de lippen in feite meer visueel volume dan donkere lippenstiften. Voor nog meer visuele volheid kunt u een glinsterende lipgloss in het midden van de lippen aanbrengen of met een markeerstift werken – de zogenaamde strobing.

Volle lippen aanbrengen – de instructies

volle lippen correcte make-up instructies

Gebruik de lipliner om iets verder te gaan dan je natuurlijke lipcontouren

make-uptips voor volle lippen

Zelfs dunne, onopvallende lippen kunnen er sensueler uitzien met de juiste make-uptechniek

tips en trucs voor volle lippen

We hopen dat je genoten hebt van onze 5 eenvoudige en volledig natuurlijke tips voor volle lippen. En misschien wil je er zelf een paar proberen. Ook al hebben deze slechts een tijdelijk effect, ze zijn in ieder geval volledig risicovrij en zeer eenvoudig te implementeren. Geniet van je sexy lippen zonder naalden, fillers en dergelijke en blijf natuurlijk en ontspannen!

Verzorg je lippen regelmatig!

volle lippen krijg natuurlijk tips en tricks

Het hangt allemaal af van de juiste make-uptechniek

rode volle lippen 3d lippen gloss

Gepassioneerd rood op de lippen roept een verleidelijke kusbare mond op

Vrouw die rode lippenstift toepast, close-up

De trendy metaalglanzende lipsticks geven de lippen nog meer visuele volheid

volle lippen lippenstift metaal glans

Speel met kleuren en glans!

volle lippen make-up glans ultra violet nageldesign

Afhankelijk van je kleding en houding, kun je elke dag een andere kleur lippenstift proberen

volle lippen mooie kleuren lippenstift

De Pantone-kleur van het jaar Ultra Violet is slechts een van de vele opties voor volle lippen met stijl

volle lippen ultra violet kleur