Zoë Isabella Kravitz is een van de beroemdheden die worden geïdentificeerd met haar styling. Daarom was het nieuws dat ze nu een pixie-cut heeft gekozen, voor veel fans erg schokkend. Dat is waarschijnlijk het resultaat van een grote transformatie in de levensstijl van Zoë Kravitz. Ze liet zich voor het eerst op Instagram zien met haar nieuwe styling. Dat kwam een ​​maand na de bekendmaking dat Zoë de rol van Catwoman kreeg in de gelijknamige film. Een andere hoofdrol in deze productie werd toevertrouwd aan acteur Robert Pattinson. Eigenlijk is dit niet de eerste keer dat Zoë zichzelf laat zien in een actuele pixie-cut. De laatste keer was het in 2017.

Zo ziet het nieuwe kapsel van Zoë Kravitz eruit

kort kapsel zoe kravitz pixie

Inspiratie uit de stijl van Zoë Kravitz

Zoë Kravitz is een koningin van moderne kapsels die gemakkelijk te stylen zijn en die ook haar persoonlijkheid benadrukken. Want net als de lange rasta-vlechten is het pixie-kapsel een kapsel dat er bijzonder origineel uitziet. Maar daarvoor heb je een goede kapper nodig! Maar beide kapsels zijn in het dagelijks leven relatief gemakkelijk te verzorgen.

Deze keer was de verandering behoorlijk dramatisch. De reden is dat het erg moeilijk en traag is om daarna terug te keren naar de oude look.

De pixiesnit wordt hier gecombineerd met een donkere haarkleur

pixie kapsel zoe kravitz kapsel vrouwen

Een resultaat van het werken met Nikki Nelms

Nikki Nelms is de styliste van de 30-jarige actrice. Ze werd op een dag door Kravitz genoemd in de Instagram-post. Nikki maakt altijd indruk met haar kapsels, namelijk met de dramatische beeldveranderingen van de sterren. Haar klanten zijn onder meer Janelle Months en Yara Shahidi. Het korte kapsel past duidelijk heel goed bij Zoë Kravitz. Kravitz maakte de verandering zelfs op een uitstekend moment. Omdat de rol als Catwoman in de nieuwe Batman-film wordt geassocieerd met veel dynamiek en dit kapsel is er perfect voor.

Velen zijn al gewend aan de look met de Rasta-vlechten

zoe kravitz kapsel vrouwen rasta vlechten

Zo zag de foto eruit op Instagram

zoe kravitz pixie kapsel vrouwen instagram

Zoë met charmant kapsel tijdens een officieel evenement

zoe kravitz rasta vlechten kapsel vrouwen

Zoë Kravitz kreeg de rol van Catwoman in de nieuwe Batman-film

zoe kravitz kort kapsel dames