kubus tuinhuis bibliotheek hout

 Kubus tuinhuis met prefab constructie

Als je ook een grote collectie boeken hebt zoals een professor uit Oxofordshire, dan heb je zeker extra opslagruimte nodig voor al je boeken. Kijk eens wat deze slimme professor bedacht. Ze heeft de architecten van 3rd space toestemming gegeven om een ​​tuinhuis te ontwerpen speciaal voor jouw boeken.

Een kubustuinhuis als privébibliotheek met een gezellige leeshoek. Is dat geen geweldig idee? Ondanks de beperkte ruimte oogt het interieur ruim en is de inrichting vrij flexibel. Dat betekent dat je het gemakkelijk en moeiteloos kunt aanpassen en het tuinhuisje voor een nieuw doel kunt gebruiken.

Verder heeft het kubustuinhuis een prefab constructie en is deze eenvoudig te demonteren, in te pakken en te vervoeren. Dit is een geweldige optie voor mensen die relatief vaak verhuizen.

De huisbibliotheek is ontworpen in de klassieke kleurencombinatie van zwart en wit (buiten – zwarte houten planken die je warm houden, binnen – stijlvol berkenmultiplex in wit). Eén wand is grotendeels van glas, wat de bibliotheek licht en gezellig maakt. Binnen zijn de muren bedekt met kamerhoge boekenplanken die de grote collectie boeken bevatten.

Kijk eens naar dit handige tuinhuisje en bedenk je eigen project. Heb je extra ruimte nodig voor je boeken of heb je een andere passie??

 Creëer je eigen bibliotheek – een bijgebouw in de tuin kan ook voor jou de oplossing zijn

kubus tuinhuisje bibliotheek houten raam natuurlijk licht

 Huisbibliotheek in de tuin

modulaire tuinhuisje bibliotheek houten raam natuurlijk licht

De kubustuinschuur van binnenuit – een stabiele, geprefabriceerde constructie met voldoende boekenplanken die flexibel zijn

modulaire kubus tuinhuisje geprefabriceerde huis bibliotheek houten boekenkasten

Je zou de gezellige tuinhuisbibliotheek nog als studeerkamer kunnen gebruiken

modulaire kubus tuinhuisje geprefabriceerd huis bibliotheek boekenkasten bureau

Modulaire houten tuinschuur met veel natuurlijk licht

kubus tuinhuisje bibliotheek houten vloerdelen raam prefab huis

Bibliotheek en studie in één

modulaire kubus tuinhuisje geprefabriceerd huis bibliotheek leeshoek bureau