open haarden ronde smeedijzeren tafel

7 open vuurkorven voor buiten

 Wat brengt mensen samen? Een van de gemeenschappelijke dingen is het gezellige vuur. Dit heeft een bijzonder sterk effect op plaatsen – er is altijd een romantische sprankeling rond het vuur, stress wordt gemakkelijk verlicht en de kinderen vullen de atmosfeer met hun verlangens.

Heb jij al een vuurplaats in je achtertuin?

Nog niet? Hier zijn een paar ideeën die tot uw verbeelding kunnen spreken.

 Au naturel

 Het kan niet eenvoudiger zijn dan het hout verbranden! Deze heerlijke, onmiskenbare geur blijft lang na het uitdoven op kleding en haar hangen. Kamperen en strandverblijven worden nog lang herinnerd.

Hier zie je een open haard die op een bord is opgehoogd. Dit is een werk van Gasper Landscape Design & Bouw. Het zorgt voor een vrij goede interactie met het uitgaansgebied in de achtertuin.

 Verzamel iedereen samen, eromheen! nu!

De brandinstallatie brengt mensen bij elkaar. Soms zijn het er zo veel dat ze niet allemaal bij elkaar passen. De ontwerper Gary Sewell van Estate Pools & Landschappen hebben dit probleem aangepakt via het Fire-project & IJs (vuur en ijs) opgelost.

Hij heeft een dubbelzijdige, met glas bedekte open haard gemaakt en heeft aan beide zijden zitplaatsen

open haarden haard in het muurblok aan beide zijden

Ik wil een paar zinnen schrijven over het gebruik van gas. Dit zorgt voor een kleurrijkere vlam en laat ook geen onaangename geur achter.

 Dit is vooral handig in regio’s waar de kwaliteit van de lucht van groot belang is. Bovendien zullen mensen met astma en andere ademhalingsproblemen het waarderen.

 Blijf langer

Als de vuurplaats in een huis als dit staat, kan het feest ook de hele nacht duren. Hier werd het getoond als onderdeel van het werk (het hele appartement) van de Kathleen McGovern studio voor interieurontwerp.

Dankzij de beschermde behuizing blijft de warmte veel langer in de kamer

open haarden open haard bekleed met natuursteen

Tip: Houd dekens klaar zodat de gasten niet verkouden worden als de temperatuur snel daalt.

 Aarde wind en vuur

 Iedereen verdient het geluk dat hun terras uitkijkt over de oceaan. Maar sommigen van ons hebben alleen de wind die erbij hoort.

Hier is een ronde halve hel om de haard heen gebouwd zodat deze beschermd is

open vuurkorven rondom met een prachtig uitzicht op de zee

 Verminder het risico op brand

 Of u nu gas of hout verbrandt, veiligheid voordat er brand uitbreekt, moet een hoge prioriteit hebben. Jeff W Troyer Associates is een installatiebedrijf voor vuurkorven. Hun klanten in Los Angeles wilden een houtgestookte open haard. Het was echter een plek met een hoog brandrisico en daarom kreeg aardgas de voorkeur boven een elektrische installatie.

Dit had als voordeel dat in dit geval een slank, modern ontwerp mogelijk was.

De gastoegang van beide kanten is geborgd en zo is een uniforme vlam bereikt

open haard betonnen open haard bij het zwembad

 Tip: Zorg ervoor dat u de gebruiksaanwijzing volledig hebt begrepen.

 Wat dacht je van een onverwacht effect??

 Wat vind jij van vuur op water?

 De inspiratie voor dit fantastische werk dat is Vochtig Land genoemd en gemaakt door Richard Hymel, kwam van het beroemde Pat O’Brien-hof in New Orleans ‘French Quarter’.

Uniek en fascinerend

open haarden sierfonteinen

Hoe werkt dit?

 Het zwarte gepoedercoate aluminium was voor water gepeild. Daarentegen heeft het gebogen leidingsysteem van Bubenski’s Fire Features de functie om de haard van het benodigde gas te voorzien.

 bij kaarslicht

 Twijfelt u of u moet investeren in een haard of een haard? Hoe zit het met het groeperen van enkele kaarsen zoals hier het geval is? Welke andere creatieve en goedkope oplossing kun je bedenken??

open vuur met kleine waterval