landschapsideeën bruine vrienden veranda

Een dakterras of een veranda biedt geïmproviseerde ruimte voor bijeenkomsten van vrienden en familie

 Voordat u een vrijstaande vuurkorf op een dakterras plaatst, moet u ervoor zorgen dat u een vuurkorf hebt gekozen die de constructie brandwerend maakt, zoals een metalen voet en deksel. Voeg interessante, geïntegreerde plantenbakken toe.

Vrijstaande containers die in de hoeken en op de treden zijn geplaatst, helpen de grenzen van het dakterras te bepalen, wat meer intimiteit biedt. Als het echt nodig is, kunnen brede treden voor extra zitplaatsen zorgen. Doordat deze veranda niet verbonden is met het huis of enige andere constructie, bieden bomen en struiken extra comfort.

Een uniek rooster verfraait een anders gewoon dakterras – landschapsideeën

landschapsideeën ondersteunen balken gemengde elementen

Een uniek rooster verfraait een anders gewoon dakterras. Verscholen tussen steunbalken voegt een grijze grille een minimalistisch accent toe. Het verticaal gedraaide kralenbord beschermt de ruimte onder de veranda tegen nieuwsgierige blikken en kruipende dieren. Er zijn veel eenvoudige, goedkope manieren om van meer schaduw te genieten, inclusief omhullende buitenstof. Een oranje plank, opgepikt van de metalen reling, voegt een verscheidenheid aan kleuren en accenten toe. Lampen in dezelfde grijstint als de balustrade zorgen voor subtiele verlichting.

 Houten dakterras ingericht in rustieke stijl

landschapsideeën hout lage tafelboom plant

Planten en een structuur erboven omringen het dakterras. Voeg wat hangers toe aan de steunbalken om bloemmanden aan op te hangen. Een dak boven de bank biedt wat bescherming in de omgeving. Een ‘muur’ chevronpatroon zorgt voor privacy. De bloembak op de steundraad elimineert ook de noodzaak om de dakvloer te beschermen tegen waterschade.

 Oranje decoratieve elementen – gordijnen en kussens

landschapsideeën gordijnen oranje zitkussens

De minimalistische elementen en details op het dakterras zijn typerend voor de minimalistische stijl. Een eenvoudig trekkoord trekt ongebruikelijke zware oranje gordijnen; indien nodig kunnen ze worden geleverd om het dakterras te omringen. De keuze voor dezelfde kleur als de gevel van het huis verbindt de constructies. Containers, kunst aan de muur en stoffen voegen geweldige kleuraccenten toe. Een middelgrote wand biedt vrije ruimte waar hoge planten kunnen worden geïntegreerd. Een reeks geometrische kandelaars voegt een sculpturaal element toe aan de veranda.

Grasgroen meubilair op het dakterras – echt ontspannende zithoek landschapsideeën groene stoffen zithoek hoekveranda

Praktisch en mooi dakterras

landschapsideeën dakterras reling hout

Verscheidenheid aan levendige kleuren en texturen

landschap ideeën dakterras vloerlamp glazen raam boomtop bescherming

Moderne apparatuur – inbouwhaard op de veranda

landschapsideeën ingebouwde open haard moderne houten stoelen

Extravagante relaxruimte – ligstoelen en fauteuils – beige kussens

landschapsideeën unieke reling houten zonnescherm rood  Aangename ontspanningsruimte buiten landschapsideeën rieten meubels fauteuil planten goed