Amerika vakantie vakantiehuis Ski Shores Lakehouse Texas Stuart Sampley Architect

Modern weekendje weg in Texas

Als je ooit in Texas bent geweest, weet je het: de weekendretraites en vakantiehutten daar hebben een onvergelijkbare charme. Ze zijn bekleed met steen en hout. Veel van deze vallen op door hun mooie en elegante manier waarop ze de grens tussen binnen- en buitengebruik vervagen.

Je koppelt dit samenspel van binnen en buiten aan het luchtige design en associeert het geheel met de koele zomeravonden.

Ook in Ski Shore Lakehouse het komt allemaal neer op rust en ontspanning in stijl. Het huis is oorspronkelijk gebouwd in de typische Dogtrot-stijl. Maar het werd toen omgezet in een eigentijdse stijl. Er is gekozen voor een prachtige mix van kalksteen, hout en glas. De architect heeft hier een goede balans tussen gevonden.

amerika vakantiewoningen Ski Shores Lakehouse Texas

Het gebouw is gemaakt door de architect Stuart Sampley. Het huis verwelkomt u met de verzonken woonkamer. Dit is de perfecte plek om te ontsnappen aan de hitte van Texas voor een snel, verfrissend dutje.

De verdiepte ruimte biedt voldoende privacy en geeft de inrichting een luxe uitstraling. Ook de moderne keuken in neutrale tinten werd opgefleurd met gele accenten en vrolijke barkrukken.

Zowel op de vloer als in de verzonken ruimte wordt veel gebruik gemaakt van hout. Het kookeiland en het plafond vullen de ruimte met warmte, wat de open, vrolijke uitstraling compleet maakt.

Grote glazen schuifdeuren, intelligent dak en andere lichtopeningen zorgen voor een goede ventilatie. Een koele slaapkamer in wit is de perfecte oase.Het Zen-karakter wordt versterkt door het omlijste uitzicht op de achtertuin.

Daar kunt u weer genieten van de buitenlounge en het geweldige uitzicht op het nabijgelegen meer.

Zo’n aangenaam verblijf! Is dit niet de ideale plek om te ontsnappen aan de dagelijkse stress??

 amerika vakantie vakantiehuis Ski Shores Lakehouse Texas modern interieur

amerika vakantie vakantiehuis texas ski kusten lakehouse interieur ontwerp hout marmer duidelijke lijnen

amerika vakantie vakantie huis texas ski kusten lakehouse interieur ontwerp eetkamer hout stenen muren houten plafond

amerika vakantie vakantiehuis texas ski kusten lakehouse eetkamer stenen muren houten plafond

amerika vakantie vakantie huis texas ski kusten lakehouse keuken eiland minimalistische moderne barkruk

amerika vakantie vakantiehuis texas ski kusten lakehouse keuken eiland stoelen

Amerika vakantie vakantiehuis ski kusten Lakehouse Texas slaapkamer meubilair   amerika vakantie vakantiehuis texas ski kusten lakehouse houten plafond dakramen

amerika vakantie vakantiehuis texas ski kusten lakehouse serre exterieur design   amerika vakantie vakantiehuis texas ski kusten lakehouse binnenplaats buiten lounge meubels