in de Cultfilm “Titanic” speelt Leonardo DiCaprio Jack Dawson, die verdrinkt in het koude water van de Atlantische Oceaan. Maar in het echte leven schijnt hij een heel goede zwemmer te zijn. Hij werd een held tijdens de vakantie waar hij mee was Camilla Moroni Oudejaarsavond doorgebracht in Santa Barbara. Hij en verschillende andere mensen namen deel aan een reddingsoperatie. Er was een man verdwenen en ze waren naar hem op zoek. Het drama begon op 30 december en de Hollywood-ster realiseerde zich meteen dat zijn boot de enige in het gebied was. Hij dacht er geen moment over na en ging op zoek naar de persoon die in levensgevaar verkeerde. Leonardo DiCaprio was de eerste die deze persoon zag en hij sprong in het water om hem te redden.

Leonardo diCaprio overtuigt de wereld er steeds meer van dat hij een heel goed mens is

Leonardo diCaprio - Redding van dieren

Hoe is het ongeval in de eerste plaats ontstaan??

Volgens de krant Sun werkte deze persoon op een cruiseschip en was hij zeer waarschijnlijk dronken. Als gevolg van deze toestand kwam hij in een noodsituatie terecht. Nou, dat heet geluk! Aan de ene kant werd zijn leven gered en aan de andere kant werd het gedaan met de hulp van een zeer prominent persoon.

Slechts een week na deze prestatie verscheen Leonardo DiCaprio bij de Golden Globes Awards-ceremonie. Daar ontving zijn collega Brad Pitt een prijs voor de film “Once upon A Time .. in Hollywood”, waaraan beiden deelnamen.

Leonardo was degene die hielp met zijn boot bij het ongeluk

Een portretfoto - Leonardo diCaprio

Het werd een heroïsche herinnering aan Leonardo’s laatste vakantie

Leonardo diCaprio - geweldig landschap

Een van de beroemdste scènes uit de Titanic-film 

Leonardo diCaprio - geweldige scène uit Titanic

Natuurlijk, na dit incident is Leonardo een nog grotere held voor zijn vrouwelijke fans

Scène uit Titanic - Leonardo diCaprio

Leonardo lijkt een zeer goede zwemmer te zijn!

geweldige boot - Leonardo diCaprio