Hoe u in de zomer gezond kunt afvallen en er plezier aan kunt beleven!

Als je tegen de zomer nog niet de gewenste vorm hebt gekregen, geef dan nu niet op. Dit is eigenlijk het beste seizoen om het te doen, omdat er zoveel mogelijkheden zijn voor buitenentertainment en lichaamsbeweging! De oefeningen zijn veel leuker en door de hoge temperaturen vaak erg effectief.

Er is een ruime keuze en je zult zeker iets vinden dat je leuk vindt. Lees verder voor onze tips hoe je kunt afvallen door leuke activiteiten in de zomer.

Snel en gezond afvallen door te sporten

snel afvallen en gezond sporten joggen

Sporten die je leuk vindt – Misschien vind je het leuk om te touwtje springen?

snel en gezond afvallen doe aan sport springtouw

Zumba

Zumba is een garantie voor het verbeteren van je humeur. Als het buiten plaatsvindt – des te meer. Daarom ben je op zoek naar outdoor Zumba-workouts in jouw stad. Of misschien kun je thuis in de tuin je favoriete YouTube-video afspelen en oefenen.

Met Zumba verbrand je veel calorieën en heb je er plezier in

snel en gezond afvallen doe aan sport zumba

fiets

 Voel de wind en de natuur van dichtbij en geniet! Wat is er mooier in de zomer!? Fietsen is ontspannend en je verbrandt veel vet op je buik, dijen en billen. Dit zijn de grootste spiergroepen waarop het fietsen gericht is. En als je daar afvalt, ben je over het algemeen in goede vorm.

Ga bergop met de fiets

snel en gezond afvallen sporten fietsen

Hoelahoep training

Hoelahoeptraining is een superleuke oefening waarmee je calorieën verbrandt en tegelijkertijd juist in de taille afvalt. Waarom neem je de band niet mee op je volgende picknick?

Hoelahoeptraining – eenvoudig en plezierig als kinderspel

snel en gezond afvallen doe aan sport hoelahoep

Klimmuren

De kunstmatige klimwanden zijn een avontuur waarmee je in de zomer zowel calorieën kunt verbranden als je hoogtevrees kunt overwinnen. Nogmaals, geef de voorkeur aan degenen die buiten zijn, zodat je je tijd buiten in de frisse lucht op een interessante en leuke manier kunt doorbrengen.

Overwin je hoogtevrees!

afvallen sporten sporten klimwand beklimmen

Buiten klimmen

afvallen gezond sporten klimmuur

watersport

Alle watersporten zijn in de zomer veel aangenamer om te beoefenen dan in de winter. Zorg dat je er de tijd voor neemt! Of je nu zwemt of waterpolo speelt, je traint je spieren en breekt vet goed af. U bent te allen tijde beschermd tegen oververhitting.

Zwemmen is een zeer complexe sport

snel en gezond afvallen doe sportzwemmen

Ben je bekend met de sport van paddle boarding??

snel en gezond afvallen sporten zomervakantie

Alle watersporten zijn een aangenaam zomeravontuur

snel en gezond afvallen doe aan watersport