kokosolie gezonde tanden en tandvlees kokosolie effect

Kokosolie bestrijdt tandplak en verzorgt je tanden

In zekere zin veroorzaakt de tandplak de grootste schade aan onze tanden. Het wordt veroorzaakt door een bacterie die in de plaque leeft. Plaque is een plakkerige substantie die zich op tanden vormt. Er zijn veel medicijnen die proberen te voorkomen dat ze zich ontwikkelen.

Wetenschappers zijn tot nu toe niet tevreden met de resultaten. Ze zoeken naar andere, meer natuurlijke, middelen waarmee we deze schadelijke bacterie in onze mond kunnen bestrijden.

Is kokosolie gezond??

kokosolie effect kokosolie is kokosolie gezonde tips

Ken de effecten van kokosolie?

kokosolie gezonde tips kokosolie heeft effect op schoonheid en gezondheid

Hoe kan kokosolie ons helpen??

Na enig onderzoek is aangetoond dat kokosolie de schadelijke bacterie Candida Albicans doodt. Het is de oorzaak van de meeste tandziekten. Het kan ook leiden tot problemen met het maag-darmstelsel. Na nadere observatie ontdekten de wetenschappers dat een bepaald type kokosnoot dat is gemodificeerd met enzymen de eerdere chemische tandheelkundige medicijnen kan vervangen.

Kokosolie vernietigt de schadelijke Candida Albicans-bacteriën

kokosolie gezonde gezondheidstips kokosolie effect

Gezonde en mooie tanden dankzij kokosolie

kokosolie effect is kokosolie gezonde witte tanden

De hoofdwetenschapper van deze studie is Dr. Damien Brady. Hij benadrukt dat de bacteriën vaak over het hoofd worden gezien als oorzaak van gebitsproblemen. Om deze reden is de ontwikkeling en verspreiding van natuurlijke methoden om ze te bestrijden van fundamenteel belang.

Hoe gezond is kokosolie voor je tanden en tandvlees?

kokosolie gezond kokosvet maagd kokosolie effect

Kunnen we kokosolie gewoon gebruiken voor onze gebitsverzorging??

Ja, dat helpt ook! Neem er een klein lepeltje van en smeer het op de tandenborstel. Je moet er een paar keer per week je tanden mee poetsen. Niet alleen vecht je tegen de bacteriën, maar je tanden worden ook aanzienlijk witter.

Poets regelmatig je tanden met kokosolie

kokosolie gezond poets je tanden met kokosolie-effect

De resultaten van het onderzoek van Dr. Damien Brady is ook bevestigd door andere onderzoeken. We lazen over een van deze in een van de 2008-nummers van het African Journal of Microbiology Research, waar de opmerkelijke vermindering van bacteriën als gevolg van behandeling met kokosolie werd opgemerkt.

Gezonde en witte tanden

kokosolie-effect is kokosolie gezonde witte tanden voor en na

De kokosolie heeft ook een gezonde werking

kokosolie-effect is kokosolie gezonde gezondheidstips

Conditioneer je haar ook met kokosolie

kokosolie gezond voor het haar kokosolie effect